in

Яко!Яко! Смех!Смех! WTFWTF

Мъж получи погрешка 286 заплати накуп, изчезна безследно

Обещал да върне парите, но се успал за банката

Някои грешки са повече от сладки, брато. Не говорим за изневерите, там е ясно. Но да получиш погрешка стотици пъти заплатата си за май месец е нещо, което пожелаваме на всеки наш читател от сърце. И да не почерпите после няма да се сърдим, човешко е.

В Чили служител на компанията Consorcio Industrial de Alimentos (Cial) – един от най-големите производители на колбаси в Чили, погрешка получи 286 пъти заплатата си за миналия месец. Общата сума била на стойност 165 398 851 песо или малко над 338 хиляди лева.

Виж още, брато: Заради инфлацията, Снуп Дог вдигна заплатата на личния си свивач на джойнт

Какво се е случило с нашия герой след това, ще попиташ и с право? Чилиецът е напуснал фирмата по най-бързия начин и изчезна безследно, въпреки че обеща на работодателя си, че ще върне парите, които е получил над полагащата му се заплата.

Според информациите, той се е съгласил да отиде до банката и да нареди обратен платеж, за да поправи грешката на своите колеги. Съобщение за паричен превод обаче така и не идва.
Компанията се опитала да се свърже със служителя, но безрезултатно. Никой не отвръщал на изпратените съобщения, пише още Profit.bg. Не след дълго неназованият служител се свързал с компанията и заявил, че се е успал и планира да посети банков клон. Въпреки това на 2 юни тази година той подава молба за напускане и изчезва безследно. Компанията е предприела законови действие срещу него, за да възстанови надплатената сума.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

ВИДЕО: Странни араби се радват на морето по доста нелеп начин

Вицът за чудовището и шамана