in

Яко!Яко! WTFWTF

ВИДЕО: Правят ядрен самолет-хотел, който може да лети години наред

Да ме намерят като се кача…

Правят ядрен самолет-хотел, който може да лети години наред. Ще можем да летим до село Мокрен, до Стралджа, после да отскочим до село Пудрия… И така години наред.

Инженер на машината е Хашем Ал-Гайли. Всичко засега е концепция, а идеята е самолетът да бъде луксозен хотел, задвижван от ядрен синтез.

“Представяме ви Sky Cruise, хотел с ядрена енергия, който се извисява над облаците. Този футуристичен небесен хотел ви предоставя най-доброто преживяване при пътуване. Той е достатъчно голям, за да побере над 5000 гости. Неговият елегантен дизайн съчетава характеристиките на търговски самолет, като същевременно предлага въплъщение на лукс”, четем в официалната информация на създателите.

Хотелът ще може да остава във въздуха години наред. Той ще разполага и с търговски център, асансьори за лесен достъп, както и палуба за 360° гледка към небето. Хотелът също така е оборудван със система против турбуленция, най-съвременни медицински съоръжения и е изненадващо екологичен.

“Не е нужно да се притеснявате за въглеродния отпечатък на Sky Cruise. Неговите 20 електрически двигателя се захранват единствено с чиста ядрена енергия. Малък ядрен реактор използва силно контролирана реакция на синтез, за ​​да осигури на небесния хотел неограничена енергия. Благодарение на ядрената енергия хотелът никога не остава без гориво и може да остане във въздуха в продължение на няколко години, без изобщо да докосва земята”, казват създателите.

Направо ни настръхва козината.

Кефи ли те?

Трупаме сериозни грехове в чата на Brato.bg в Telegram

ВИДЕО: Странни араби се радват на морето по доста нелеп начин