in

Яко!Яко! WTFWTF

ВИДЕО: Правят ядрен самолет-хотел, който може да лети години наред

Да ме намерят като се кача…

Правят ядрен самолет-хотел, който може да лети години наред. Ще можем да летим до село Мокрен, до Стралджа, после да отскочим до село Пудрия… И така години наред.

Инженер на машината е Хашем Ал-Гайли. Всичко засега е концепция, а идеята е самолетът да бъде луксозен хотел, задвижван от ядрен синтез.

“Представяме ви Sky Cruise, хотел с ядрена енергия, който се извисява над облаците. Този футуристичен небесен хотел ви предоставя най-доброто преживяване при пътуване. Той е достатъчно голям, за да побере над 5000 гости. Неговият елегантен дизайн съчетава характеристиките на търговски самолет, като същевременно предлага въплъщение на лукс”, четем в официалната информация на създателите.

Хотелът ще може да остава във въздуха години наред. Той ще разполага и с търговски център, асансьори за лесен достъп, както и палуба за 360° гледка към небето. Хотелът също така е оборудван със система против турбуленция, най-съвременни медицински съоръжения и е изненадващо екологичен.

“Не е нужно да се притеснявате за въглеродния отпечатък на Sky Cruise. Неговите 20 електрически двигателя се захранват единствено с чиста ядрена енергия. Малък ядрен реактор използва силно контролирана реакция на синтез, за ​​да осигури на небесния хотел неограничена енергия. Благодарение на ядрената енергия хотелът никога не остава без гориво и може да остане във въздуха в продължение на няколко години, без изобщо да докосва земята”, казват създателите.

Направо ни настръхва козината.

Кефи ли те?

Коментари

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook App ID not set. Please check settings

Loading…

0

Трупаме сериозни грехове в чата на Brato.bg в Telegram

ВИДЕО: Странни араби се радват на морето по доста нелеп начин