in

Смех!Смех! Яко!Яко! WTFWTF

Полицията обгази с канабис хората в Петрич

Топ новина, топ действия на униформените

Полицията обгази с канабис хората в Петрич, брато. Става дума за 6 тона листна маса, сметни за колко големо количество иде реч.

Униформените запалили канабиса в двора на полицията. Извил се гъст черен дим и се разнесъл от вятъра към близките жилищни блокове. Хората започнали да подават сигнали на 112.

ОЩЕ ПО-НЕЛЕПИ И СМЕШНИ НЕЩА ЩЕ ПРОЧЕТЕШ ТУК, БРАТО – ПОРЪЧАЙ СЕГА С ОТСТЪПКА!

-Ало, комшията пуши джойнт.
-Прието, пращаме полиция.

И така десетки, даже стотици пъти.

“Не можеше да се диша, голяма пушилка беше. Снощи оосбено беше много. И сега още се усеща миризма. Не е нормално в градски условия да се изгаря канабис. Проозрецът не може да се отвори. Това си е наркотик. И да не е наркотик, е дим, задушава хората”, оплакаха се хората пред Нова телевизия, която гледаме, когато сме приковани за легло.

Горенето станало в 6 сутринта. Тоновете марихуана били конфискувани при акция, проведена през ноември и наречена “Медицински канабис”. Тогава в градската индустриална зона и селата Ръждак и Рупите било иззето количество от канабис, за който собствениците твърдели, че е за медицински цели.

От МВР съобшиха, че за изгарянето са били спазени всички изисквания и процедури. Била е уведомена РЗИ, а при изгарянето са присъствали екип на общината с еколог, представители на митниците и на МЗ. Според закона канабисът не е опасен отпадък, който не създава риск за здравето на хората, допълниха от МВР.

Кефи ли те?

ВИДЕО: Кобрата пак се излага – ръмжи и крещи преди мача с Чисора

Спасиха състезателка по синхронно плуване от удавяне