in

Яко!Яко!

“Ювентус” се завръща във FIFA23, задават се 5 нови лиги

Много Цецки в играта на EA Sports

Лятото току-що настъпи, а ние вече мислим за есента. Тогава ще излезе вероятно последната FIFA на този свят, след което световната футболна асоциация и ЕA Sports ще поемат в различни посоки. Тъжно, но факт, дано само от това не загубят феновете на футболния симулатор.

В последното издание на легендарната игра се очакват 5 нови лиги. Не бързай да се радваш чак толкова, защото и този път родната “А” група не е сред тях. Там ще са 4 първенства за жени като част от набиращия все по-голям интерес към играта на нежния пол. Първенството на Англия, САЩ, Германия и Франция за Цецки се очаква да бъдат налични в новата версия. Там ще е и Националната лига на Англия, което означава, че FIFA 23 ще разполага с 5 отделни дивизии на британците. Ок.

При това положение ще имаш възможността с много труд и концентрация да изкачиш скромния “Доркинг” до сблъсъци с “Юнайтед” и “Ливърпул”, например. За феновете на “Ювентус” също имаме новина – договорът на KONAMI със “старата госпожа” изтича и от есента клубът ще може да фигурира в играта на ЕA Sports с реално име, екип и стадион, което скоро не се бе случвало.

Кефи ли те?

Стадион за 1 милион души (СНИМКА)

ВИДЕО: Кобрата пак се излага – ръмжи и крещи преди мача с Чисора