in

Яко!Яко!

Мария Бакалова става супергерой на Marvel

Мария Бакалова става супергерой на Marvel

Мария Бакалова става супергерой на Marvel

Мария Бакалова става герой в комиксовата вселена на Marvel. Звездата от “Борат” ще изиграе важна (но все още неясно каква точно) роля в третата част на “Пазители на галактиката”, брато.

Филмът на режисьора Джеймс Гън е с участието на Крис Прат, който това лято ще шества на екраните в “Джурасик свят: Господство” и “Тор: Любов и гръмотевици”, Зоуи Салдана, Брадли Купър, Вин Дизел и Дейв Баутиста. Всички те изпълниха основните роли и в първите две части, излезли на екран съответно през 2014 и 2017 г. В продължението участват още Силвестър Сталоун, Елизабет Дебики и Уил Поултър. Предишните два филма “Пазители на галактиката” спечелиха 1.6 милиарда долара от билети.

“Да, да, да, добре, предполагам, че трябва да съм изненадан колко дълго ви отне да го научите. Мария Бакалова е невероятна”, написа Гън в Twitter, цитирайки първата публикация на новината – в сайта Deadline.

Снимките на “Пазители на галактиката 3” вече са завършени и предстои постпродукцията. Не се споменават подробности за сюжета, както и за ролята на Бакалова или друг от новите персонажи. Премиерната дата е на 5 май догодина.

Това ще бъде 32-ият филм от вселената на Marvel, която е най-доходоносното предприятие в историята на киноиндустрията. Досегашните продукции са донесли сумарно над 25 милиарда долара за по-малко от 15 години (първият филм от франчайза излиза през 2008-а). Зa Marvel се снимат всички най-големи звезди на световното кино – Робърт Дауни, Скарлет Йохансон, Самюъл Джексън, Глен Клоуз, Джеф Бриджис, Робърт Редфорд, Антъни Хопкинс и много, много други.

Звездата, пробила в Холивуд с ролята си в “Борат 2”, заяви на страницата си във Facebook, че е най-щастливият и най-развълнувания човек. Тя благодари на всички замесени и благодари, че става част от “най-невероятното семейство, за което всеки може да мечтае”.

Кефи ли те?

ПИТАМЕ: Кой трябва да стане селекционер на България?

Not Safe For Work
Click to view this post

Искаме на домашно парти с Лили Палмър (СНИМКИ)