in

ПлачаПлача

БФС: Възмутени сме от катастрофална загуба

Това си е смешно

Паднахме от Грузия на топче, брато. Биха ни като куче с 5:2 насред Разград. Футболен град, хубави хора, гореща подкрепа. Горе-долу като на мач на “Лудогорец”, имаше шепа народ. Ден след фиаското, ръководството на БФС се събуди и размаха пръст. Не на себе си, разбира се. Дали с тежък махмурлук или просто така за пред хората, но на сайта на федерацията се появи забавен текст.

“Ръководството на Българския футболен съюз и президентът Борислав Михайлов изразяват силното си възмущение от поведението на българския национален отбор при снощната катастрофална загуба от Грузия. Категорични сме, че националната фланелка е чест, гордост и огромна отговорност – все качества, които отсъстваха от представянето на отбора ни в последния двубой. Въпреки подмладяването на състава в последната година и половина и въпреки осигурените предпоставки за успех, резултатите и играта не отговориха на очакванията не само на ръководството на Българския футболен съюз, но и на цяла България.”

По-смешно изказване от БФС не сме чели скоро, засенчват даже и Венци Стефанов. Жалко само за Ясен Петров, кофти пример даде с тая оставка. На някой от БФС може и да му е станало сконфузно, че само треньорът си отива. Не бе, шегуваме се, тия хора там нямат срам, споко!

Кефи ли те?

Полицаи задържаха пиян шофьор с над 2 промила, превозващ крадено жито

Кръстиха улица в София на Милен Цветков