in

ПлачаПлача

БФС: Възмутени сме от катастрофална загуба

Това си е смешно

Паднахме от Грузия на топче, брато. Биха ни като куче с 5:2 насред Разград. Футболен град, хубави хора, гореща подкрепа. Горе-долу като на мач на “Лудогорец”, имаше шепа народ. Ден след фиаското, ръководството на БФС се събуди и размаха пръст. Не на себе си, разбира се. Дали с тежък махмурлук или просто така за пред хората, но на сайта на федерацията се появи забавен текст.

“Ръководството на Българския футболен съюз и президентът Борислав Михайлов изразяват силното си възмущение от поведението на българския национален отбор при снощната катастрофална загуба от Грузия. Категорични сме, че националната фланелка е чест, гордост и огромна отговорност – все качества, които отсъстваха от представянето на отбора ни в последния двубой. Въпреки подмладяването на състава в последната година и половина и въпреки осигурените предпоставки за успех, резултатите и играта не отговориха на очакванията не само на ръководството на Българския футболен съюз, но и на цяла България.”

По-смешно изказване от БФС не сме чели скоро, засенчват даже и Венци Стефанов. Жалко само за Ясен Петров, кофти пример даде с тая оставка. На някой от БФС може и да му е станало сконфузно, че само треньорът си отива. Не бе, шегуваме се, тия хора там нямат срам, споко!

Кефи ли те?

Коментари

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook App ID not set. Please check settings

Loading…

0

Полицаи задържаха пиян шофьор с над 2 промила, превозващ крадено жито

Кръстиха улица в София на Милен Цветков