in

“Менюто” предлага мистериозно киноугощение от ноември в кината

Първият трейлър вече е факт

Ralph Fiennes and Anya Taylor-Joy in the film THE MENU. Photo by Eric Zachanowich. Courtesy of Searchlight Pictures. © 2022 20th Century Studios All Rights Reserved

Ако си любител на кулинарията, брато, то със сигурност си фен и на филмите за готвене. “Повелителят в кухнята” с Брадли Купър ни е в топ 100, но тази есен, само в кината, ни очаква киноугощение от най-висша класа с трилър мистерията Менюто. Номинираният за „Оскар“ Рейф Файнс (Списъкът на Шиндлер, Английският пациент) и младите звезди Аня Тейлър-Джой (Викингът) и Никълъс Холт (Лудия Макс: Пътят на яростта) канят зрителите на паметно филмово пиршество, което наред с наслада за сетивата, предлага редица шокиращи изненади.

В Менюто млада двойка предприема пътуване до ексклузивен ресторант на отдалечен остров, за да задоволят кулинарните си и душевни търсения, опитвайки специалното, пищно дегустационно меню, подготвено от известен майстор готвач (Файнс). Апетитите им определено биват задоволени, но с няколко нетипични съставки и на цена, която дори и най-заможните не биха могли да си позволят.

Първият трейлър на Менюто ни потапя в уникалната атмосфера и ритъм на филма и дава заявка за едно от най-оригиналните, провокативни и не на последно място, забавни изживявания на предстоящия есенен киносезон.

Режисьор на Менюто е носителят на „Еми“ Марк Милод, познат с работата си по получилите безброй награди световни хитове Наследници и Игра на тронове, а сценарият е дело на Сет Рийс (The Onion) и Уил Трейси (Наследници). Продуценти са номинираният за „Оскар“ Адам Макей (Големият залог) и Бетси Кок, а в главните роли са Аня Тейлър-Джой, Никълъс Холт, Рейф Файнс, Джон Легуизамо, Ейми Кареро, Джудит Лайт, Рийд Бърни и др.  Дегустираме Менюто от 22 ноември само в кината.

Кефи ли те?

Да разхождаш куче не е толкова лесно (ВИДЕО)

ВИДЕО: Плащаме за въздух, а не за гориво