in

Мъж изобрети количка, за да разгожда рибките си

Ако бях златна рибка, определено щях да бъда развълнуван, признава Хуанг

Може би проблемът е в нас, хората, брато. Станахме твърде алчни и твърде жестоки един към друг. По-добре е наистина да си търкаляш рибки по улицата, отколкото да чакаш поредния авер да ти забие нож в гърба. Случва се, не можем да го отречем.

Тайванецът Джери Хуанг очевидно вече е прозрял тази мъдрост, защото залага изключително много на приятелството със своите рибки. Той е изобретил специална количка за разходки, за да могат безмълвните създания да изследват нови светове и да се радват на по-различен живот от своите събратя по света.

“Преди хората разхождаха кучетата и котките си. Днес те водят на разходки папагалите, змиите и гущерите си. Дори съм виждал стопани да разхождат домашните си паяци”, споделя Джери Хуанг. – В такъв случай защо аз да не разхождам рибите си и да им предоставя възможност да изследват нова среда? Направих много проучвания, преди да се заема с аквариума. Това не е импулс. Хората трябва да разберат рибите. Всички имаме желание да изследваме необитаеми екзотични светове. Ето защо изпращаме космически кораби в космоса”, казва Джери Хуанг. “Ако бях златна рибка, определено щях да бъда развълнуван, ако някой измисли начин, за да мога и аз да изследвам други светове”, добавя тайванецът.

Хуанг, който се занимава с въздушна фотография и се препитава от канала си в Ютюб, а за творението му е похарчил около 400 долара. След като прекарва седмици в работилницита си, размишлявайки над дизайна, той създава количката за разходка на риби, използвайки подръчни средства. Изобретателният тайванец е убеден, че рибките се радват на разходките.

Кефи ли те?

Коментари

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook App ID not set. Please check settings

Loading…

0

Меме на деня

ПИТАМЕ: Какво правиш по време на работа?