in

Смех!Смех! ПлачаПлача WTFWTF

Трима български мъже, които препоръчваме на Амбър Хърд

Американката има нужда да влезе в правия път

Вече втори месец целият свят се вълнува от делото на Амбър Хърд срещу Джони Деп. Кой крив, кой прав, клюки, лъжи, обвинения, много горчилка – това са част от новините, които пропускаме, защото нямаме нерви и за тях. Факт е, че ни е мъчно за Джони Деп, каквото и да е направил, не заслужава такава жена. Амбър има нужда от силна българска любов, за да влезе в правия път. Решихме, че е добре да й го предложим като вариант за терапия, пък после ще гледа на Джони с други очи. Тук сме трима българи, които заслужават внимание.

Стоян Колев


Акция респект със сигурност ще се хареса на Джони Деп и после ще се снима без пари в тъп български филм, в който всички други играят фалшиво. Даже може да се пусне в “София – ден и нощ”, ако решат да има продължение. Все тая, Стоян Колев ще обърне представите на Амбър за любов, ласкателство и нежни думи. Той ще я напътства галантно, докато тя шофира, ще й ремонтира климатика в стаята, ако не работи, ще я научи да се защитава с маваши гери, така че, ако Джони Деп й посегне, да може да реагира. Тази двойка ще е топ, а световните медии ще идват у нас за папарашки снимки.

Емил Каменов

И той е актьор, така че Амбър няма да направи резък завой. Емил се е снимал в “Съни Бийч”, знае ги нещата. Освен това така може да се държи с американската актриса, че тя да се изпуска не само в хола. Братото от Монтана има друг прочит на нещата от живота. Сам признава, че ако е бил част от предаването “Ергинино”, то е трябвало да се излъчва след 00.00 часа, защото ще има само бой, кръв и…другото се сещаш. Все неща, които Амбър може да използва после в съда, а това й харесва. Разбира се, Емо е пич и не му пожелаваме такава жена, но той е приятел със Сталоун и Шварцнегер (съвсем сериозно), а те са колеги на Джони Деп. Само поради тазия причина, а и в името на България, ще се обвърже за някоя друга седмица с Амбърчето. Мамина сладка…

Динко


Динко е голям, брато. Той е родолюбец и едва ли ще си хване чужденка, но ако Амбър реши да влиза нелегално у нас през границата, Динко може да я хване, върши със свински опашки, а после…да се влюби в нея. Динко е човек с голямо сърце и обича да помага, когато се налага. В случая е точният човек. Мисията му е да превъзпита Амбър, да я вкара в правия път и да я научи, че лъжата е лошо нещо. Освен това парите не са му проблем, така че ще може да осигури висок стандарт на американската Цецка…

Ако това ти се струва абсурдно, почавай да видиш нашата книга “Как да оцелееш в България”. Препоръчваме я горещо за предстоящите горещи месеци! Върви отлично с бира и пържени картофки.

Кефи ли те?

Кой ще спечели Лигата на конференциите?

Меме на деня