in

Яко!Яко!

Филмът, помогнал на Бен Афлек да пребори алкохолизма

Залитането по чашката води до развод за актьора

Богатите също си имат проблеми, брато. Парите не решават всичко, но не го казваме от първо лице, защото не сме такива хора. Чакаме си заплатата и си пием бира на промоция. Бен Афлек обаче е от пичовете, които хем имат кинти, хем се борят със себе си. Актьорът, на когото се кефим искрено, едвам е преборил завасимост към алкохола. Носителят на цели два “Оскара” мина и през развод с Дженифър Гарнър, след като залитна по чашката.

Сега, години по-късно той разкри и причината все пак да победи тази зависимост. Роля във филма “Извън играта” (The way back) от 2020-а се оказва повратен момент за него. В драматата той играе провален талант в бейзбола, който сега е затънал в блатото на алкохолизма.

„Този филм беше труден за правене, понякога беше болезнен, а понякога се срамувах. Не можех да повярвам, че животът ми има някаква прилика с този на главния герой“, признава Афлек. – Знаех какво е да си в робство, което не беше добро за мен. Знаех колко безпомощен може да се почувства това… но също така знаех нещо много важно, че хората могат да станат по-добри. Винаги можеш да продължиш напред”.

Кефи ли те?

-1 Points
Upvote Downvote

Мия Халифа напомни за себе си, както само тя си може (СНИМКИ)

Вицът за Иванчо и малиновия конфитюр