in

ПлачаПлача

Време е за най-важното обаждане по “Черният телефон”

Стиска ли ти се да отговориш на позвъняването?

На 24 юни лятото става смразяващо. Превърналите се в еталон за жанра Blumhouse и майсторът на страховитото Скот Дерикъсн (Дяволът в Емили Роуз, Sinister, Доктор Стрейндж) ни предизвикват в киносалоните, да отговорим на обаждането на напрегнатия хорър трилър Черният телефон. Вдъхновен от едноименния разказ на Джо Хил, който е достоен наследник на баща си – Краля на ужаса Стивън Кинг, филмът ще изправи зрителите пред маската на безмилостен сериен убиец на деца, в чиято роля влиза номинираният за „Оскар“ Итън Хоук.

Историята

Фини Шоу (Мейсън Теймс) е срамежливо, но интелигентно 13-годишно момче, което е отвлечено от садистичен убиец (Хоук), който го заключва в звукоизолирано подземие. В пропитото с кръвта на множество деца помещение се намира стар телефонен апарат, който отдавна е изключен от мрежата. Когато обаче черният телефон неочаквано звънва, Фини открива, че може да чува гласовете на предишните жертви, които са твърдо решени да не допуснат да го споходи същата зла участ, каквато е застигнала тях самите.

Въпреки че смесва свръхестествени елементи с тропите на трилър със сериен убиец, Черният телефонкатегорично излиза от пределите на жанровите клишета и разказва страшна, но вълнуваща история, изследваща темите за неизбежността на порастването, емоционалната сложност и болките на детството, както и невероятната способност на децата да превъзмогват трагедии. Готови ли сте за да се потопите в най-мрачните кътчета на човешката душа и съзнание? Ако ви стиска, отговорете на позвъняването на Черният телефон този юни, само в кината.

Участници

Режисьор на Черният телефон е Скот Дерикъсн (Дяволът в Емили Роуз, Избави ни от злото, Sinister, Доктор Стрейндж), който е и сценарист, наравно с К. Робърт Каргил (Sinister, Доктор Стрейндж), по едноименния разказ на Джо Хил. В ролите са Итън Хоук, Мейсън Теймс, Маделин МакГроу, Джереми Дейвис, Джеймс Рансън и др.

Черният телефон ви предизвиква да приемете обаждането – от 24 юни само в кината.

Кефи ли те?

twitter.com/Abella_Danger
Not Safe For Work
Click to view this post

Порното влияе добре на жените и зле на мъжете

Да свириш на пиано на връх Еверест (ВИДЕО)