in

Яко!Яко!

Киносалоните да внимават, “Подпалвачката” на Стивън Кинг е тук (ТРЕЙЪР)

Навръх петък 13

Фаталният петък, 13 май, донесе със себе си много високи температури не само по градовете, но и в киносалоните. Там градусите рязко се покачиха, защото е време за новата изпепеляваща екранизация на едно от най-емблематичните произведения на Стивън Кинг – Подпалвачката. Комбинирайки елементите на напрегнат трилър и драма, филмът е свеж и модерен поглед към историята на младата Чарли, притежаваща невероятната способност да създава огън с ума си. Чарли е истински супергерой от плът и кръв, но дали заложбите ѝ са дарба или зловещо проклятие?

Ексклузивен клип от Подпалвачката предлага вълнуващ поглед към напрегнатата атмосферата на филма и загатва за дълбочината на взаимоотношенията между Чарли и нейния баща Анди (Зак Ефрон) – взаимоотношения, които са гръбнакът на историята, както в романа на Кинг, така и в настоящата адаптация.

Ще успее ли Чарли да овладее силата си и да защити себе си и семейството си от тези, които искат да я използват с користна цел?

Използвайки прийомите и изразните средства на жанра, Подпалвачката разглежда темите за цената на потиснатите чувства и страхове, и за турбуленциите на израстването и откъсването от дома. Силната драматична основа, в комбинация с последните технически достижения в седмото изкуство, които ще поставят зрителите право в изгарящия център на емоционалната история, Подпалвачката ще предложи несравнимо киноизживяване на всеки, който се престраши да прекрачи прага на кината.

Режисьор на Подпалвачката е Кийт Томас (The Vigil), сценарият e на Скот Тиймс (Хелоуин убива), по едноименния роман на Стивън Кинг, а продуценти са Джейсън Блум (Хелоуин, Невидимия) и носителят на „Оскар“ Акива Голдсман (Красив ум). Музиката на филма е дело на легендарния режисьор и композитор Джон Карпентър и колегите му от франчайза Хелоуин Коди Карпентър и Даниел Дейвис. В ролите са Райън Кийра Армстронг, Зак Ефрон, Глория Рубен, Къртууд Смит, Джон Бисйли, Сидни Лемън, Майкъл Грейайс, Тина Янг и др.

Осмелявате ли се да я ядосате? Подпалвачката ви предизвиква от днес, фаталния петък, 13 май само в киносалоните.

Кефи ли те?

Меме на деня

ВИДЕО: Неймар направи мрежичка на джудже на малки вратички