in

Сериал разкрива тайните зад “Кръстникът”

Вече излезе, но разбрахме късно

Пак научаваме в последния момент, брато. Явно сме доста разсеяни, но на маса ни казаха, че се задава сериал, посветен на “Кръстникът”. Зад него стои гигантът Paramount+. Реално той вече е на екран, тъй като официално излезе на 28 април. Не сме го гледали още, но скоро и това ще се случи.

Историята е за трудния път, който е извървял продуцентът Албърт С. Руди до появата на емблематичния американски криминален филм, който вероятно си гледал поне 3 пъти. Но книгата е топ, задължително трябва да я прочетеш, ако не си. И за нея има в сериала. Трейлъррът показва борбите на Руди по време на създаването на проекта, включително преговорите с Коломбо, който е бил член на петте семейства на американската мафия в Ню Йорк.

В сериала Майлс Телър е в ролята на Албърт С. Руди заедно с Матю Гуд (Робърт Евънс), Джуно Темпъл (Бети Маккарт), Джовани Рибизи (Джо Коломбо), Дан Фоглер (Копола), Бърн Горман (Чарлз Блухдорн ), Колин Ханкс (Бари Лапидус) и Патрик Гало (Марио Пузо).

Сюжетът проследява сложните служебни взаимоотношения между Руди, Копола, Евънс и Марлон Брандо. Филмът от 1972 г. е адаптация на криминалния роман, написан от Пузо. В официалния трейлър Евънс пита Руди дали е чел книгата. „Разбира се, кой не е,“ казва той, докато Евънс по-късно му казва: „Били сме из целия град и никой не иска да прави този филм, така че трябва да го продуцираш.“

Кефи ли те?

Коментари

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Facebook App ID not set. Please check settings

Loading…

0

Вицът за BMW-то и чистачките

Последен шанс да видиш фестивала на светлините Lunar