in

Сериал разкрива тайните зад “Кръстникът”

Вече излезе, но разбрахме късно

Пак научаваме в последния момент, брато. Явно сме доста разсеяни, но на маса ни казаха, че се задава сериал, посветен на “Кръстникът”. Зад него стои гигантът Paramount+. Реално той вече е на екран, тъй като официално излезе на 28 април. Не сме го гледали още, но скоро и това ще се случи.

Историята е за трудния път, който е извървял продуцентът Албърт С. Руди до появата на емблематичния американски криминален филм, който вероятно си гледал поне 3 пъти. Но книгата е топ, задължително трябва да я прочетеш, ако не си. И за нея има в сериала. Трейлъррът показва борбите на Руди по време на създаването на проекта, включително преговорите с Коломбо, който е бил член на петте семейства на американската мафия в Ню Йорк.

В сериала Майлс Телър е в ролята на Албърт С. Руди заедно с Матю Гуд (Робърт Евънс), Джуно Темпъл (Бети Маккарт), Джовани Рибизи (Джо Коломбо), Дан Фоглер (Копола), Бърн Горман (Чарлз Блухдорн ), Колин Ханкс (Бари Лапидус) и Патрик Гало (Марио Пузо).

Сюжетът проследява сложните служебни взаимоотношения между Руди, Копола, Евънс и Марлон Брандо. Филмът от 1972 г. е адаптация на криминалния роман, написан от Пузо. В официалния трейлър Евънс пита Руди дали е чел книгата. „Разбира се, кой не е,“ казва той, докато Евънс по-късно му казва: „Били сме из целия град и никой не иска да прави този филм, така че трябва да го продуцираш.“

Кефи ли те?

Вицът за BMW-то и чистачките

Последен шанс да видиш фестивала на светлините Lunar