in

Яко!Яко! ПлачаПлача

“Лошите момчета” е най-гледаният филм у нас

Българинът гледа яко и “Соник: Филмът 2”

Анимацията “Лошите момчета” вече трети уикенд привлича зрители, като през последните два те са най-много от останалите за другите заглавия, сочат обобщените данни от киносалоните у нас. Историята, в която бандата от лоши животни решава да подобри имиджа си и да прави добри дела, е гледан вече от 41 288 зрители и има 406 596 лева приходи от билетите им.

На втора позиция остава “Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор”, чийто сценарист е Дж.К.Роулинг. Третият филм от поредицата, в който виждаме младия Дълбълдор да се бори срещу черния магьосник Гринделвалд с помощта на Нют Скамандър, е вече трета седмица в кината, гледан е от 39 905 зрители и има 466 962 лева приходи от тях.

На трето място е “Соник: Филмът 2”, продължение на първия филм от 2020 година. Синия таралеж, който отново трябва да се справи с доктор Роботник, са гледали 108 947 зрители, като приходите за изминалите пет седмици са 1 035 714 лева.
Четвърта позиция сред най-гледаните филми е за “Викингът” на Робърт Егърс с Александер Скарсгард в главната роля. Създадената по легенда за отмъщението на млад викингски принц заради убития му баща екшън-история е втора седмица в кината и има 13 134 зрители и 138 729 лева приходи.

А топ 5 допълва екшън-комедията “Изгубеният град” със Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм, Даниел Радклиф, Брад Пит в ролите. Превърната в реалност история от книгите на писателка на романтични романи, която заедно с героя от корицата тръгва да търси изгубена цивилизация, е гледана от 60 439 зрители и има 645 644 лева за месец и половина в кината.

Кефи ли те?

Меме на деня

Кой ще играе на финал в Шампионска лига, брато?