in

WTFWTF Смех!Смех!

Романтичен полет с балон завърши с бой и полиция у нас

Кацнали в чужд имот

Романтичните планова на двама влюбени, решили да полетят с балон, завърши като истински кошмар. Историята се случва в Костинброд, а главни действащи лица в нея са небезизвестните братя Людмил и Благовест Зареви, по-известни с прякора си Пушките, пише stolica.bg.

Преди няколко дена млада двойка решава да наеме балон, за да си подари незабравимо изживяване и да отпразнува по оригинален начин рожден ден. Всичко вървяло добре до момента, в който вятърът не се засилил и операторът на балона бил принуден да приземи аварийно летателното средство.

Оказало се, че тримата души са кацнали в частен имот на фамилия Зареви. Още щом стъпили на твърда земя, към тях се отправил разгневеният собственик – Людмил Зарев, разказват хора от Костинброд.

Той нападнал агресивно туристите и започнал да нанася удари, извадил дори и нож. Малко по-късно към него се присъединил и брат му Благовест. Дошла и майка им. Свидетели на случващото се извикали органите на реда, за да се сложи край на боя. В момента полицията проверява случая.

Ако това ти идва в повече и имаш нужда да разпуснеш от напрежението, то ние имаме нещо за теб – “Сървайвър” парти на 12 май с вход свободен! ЛИНК КЪМ СЪБИТИЕТО!

Кефи ли те?

Официална покана до всички Братоци и Цецки!

Меме на деня