in

Буч към Ицо Хазарта: Лъжеш за много неща! Слушаше Весна Змиянац и Бобан Здравкович

Фейсбук скандал

Нов скандал се лее в рапа, брато. В общи линии е познат – Буч срещу Ицо Хазарта. Първият отговори по адрес на своя бивш колега от Ъпсурт. Повод за раздора е гостуване на Хазарта във ютуб канала на Тото. Пълният пост можеш да прочетеш най-долу в публикацията на Буч.

“Докато аз и Венци слушахме Public Enemy и Beastie boys, ти освен Роксет слушаше Весна Змиянац и Бобан Здравкович. Помниш ли го този момент? ЗАБРАВЯШ МНОГО НЕЩА! Да не говоря в какъв екстаз изпадаше на песни на Валдес на по късен етап! Да прослушаш тази музика, сме виновни аз и Венци”.

И добавя още: През 2003г. аз бях единственият член от групата, който работеше и от тази заплата съм плащал за репетициите на групата, преди да запишем албума “Поп Фолк”, докато ти искаше стотинки за кафе и гепеше от цигарите на майка си.

“Никога не съм си позволил да споменавам особено публично, член от семейството ти по никакъв повод. Момче от квартала е просто израз, който ти като “мъдър гражданин” би трябвало да знаеш значението му. Аз съм мъж и никога не бих оставил мой близък, особено майка си в труден момент, за разлика от теб”.

“Не смятам, че мъж който не е ходил войник и няма никакъв трудов стаж, трябва да е въобще в народното събрание! Най-вече защото те познавам. Може да си добър като творец и хората да харесват песните ти, но това не те прави добър и честен човек”, допълва поста си Буч.

И завършва: “Искам също да кажа, че не ме е срам от нищо което съм направил за групата, а именно да вляза в студио, да ходя на участия и концерти и да ИЗПЪЛНЯВАМ перфектно служебните си задължения, така както сме се били разбрали. Смятам, че съм заслужил всеки лев през годините!!!”.

Кефи ли те?

-1 Points
Upvote Downvote

Меме на деня

Български гол в Серия А (ВИДЕО)