in ,

Мъж ухапа полицейско куче

Времената са тежки, брато, дори гладни. Говорим в световен мащаб, но визираме и България, разбира се. В конкретния случай обаче гледаме към Щатите. Там мъж ухапа полицейско куче в Калифорния, докато са се опидвали да го арестуват, съобщи Асошиейтед прес. Заподозреният изглеждал дрогиран, според полицията във Феърфакс. Кучето Корт е откарано при ветеринар за лечение и се възстановява в дома на водача си, тъй като пострадало при схватката.

Полицаите са се отзовали на повикване в дома на възрастен човек заради съобщение за кражба. След това в управлението получили съобщение от служител на Амазон, че мъж се опитал да го убие и да открадне камиона му за доставки. Полицаите открили 44-годишен да бяга из къщата на първата жертва. Те се опитали да го изведат, но не успели. Когато проникнали вътре със служебно куче, то “влязло в контакт” с мъжа. Какво се е случило по време на “контакта” обаче полицията не уточнява.

Полицията твърди, че мъжът е ухапал кучето по муцуната и след това го е наръгал с нож. Мъжът е откаран в болница с неуточнени рани, като не е ясно дали те се дължат на действията на кучето, или на предполагаемата употреба на наркотици.  Фейърфийлд е на около 80 км североизточно от Сан Франциско.

Кефи ли те?

Тайсън преби пиян и много дразнещ пътник в самолет (ВИДЕО)

ВИДЕО: Влязохме в любопитна класация за топ 5 книги