in ,

Жена скъса с гаджето, след като майка му купи билети за първа класа, но не и за нея

Понякога майките могат да бъдат изключително мили и трогателни, а в следващия момент да застанат между теб и новото ти гадже, брато. Имай го предвид, ако тепърва прохождаш в света на любовта. В следващите няколко реда ще разкажем тематична история, която разкри посетителка на сайта Reddit, където изля душата си след тежка раздяла.

Тя се оказа жертва на една такава майка, която се оказа в основата на раздяла между двама влюбени. Беки, името на родетеля, не спирала да прави язвителни забележки на своята потенциална бъдеща снаха. Коментарите й били насочени към професията на нейните родители, но не пропускала да “хапе” във всеки подходящ момент. Влюбената преглъщала всичко в името на любовта до деня, в който е трябвало да заминат на почивка със семейството на своя приятел в Мексико. Едва на летището потребителката на сайта с псевдоним u/NoTGoingThank установила, че всички останали ще се возят в първа класа, но не и тя. Оказало се, че дори трябва да плати такса за багажа си, докато гаджето й стояло плътно до мама без да помогне с куфарите или да й влезе в положение.

„Майка му ми каза, че съм свикнала с това да се возя в икономична класа и имам безплатен билет, така че трябва да съм благодарна, че пътувам. Всички останали от семейството минаха експресните си проверки и ме оставиха на дългат опашка – написа потърпевшата. – Моето гадже в нито един момент не се намеси.”

В крайна сметка жената признава, че не е издържала и в последния момент е рухнала в сълзи, след което се е отказала да пътува. По-късно той ми звънеше, за да ме пита как съм могла да разваля всичко в последния момент и да скапя почивката на останалите.

Ако това ти се струва абсурдно, то нашата книга “Как да оцелееш в България” дава ценни съвети и по тази тема. Можеш да я поръчаш през сайта на “Сиела” или да я закупиш от всяка голяма книжарница. Благодарим на тези, които вече го сториха!

Кефи ли те?

Падна велик гол в Лига 1 на Англия (ВИДЕО)

Доза мемета за щастлив понеделник (СНИМКИ)