in , ,

Подарихме 5 литра ракия на “Ку-Ку Бенд” и се снимахме с Краси при гостуването ни в “Шоуто на Слави”

Тук сме, но вече с една идея по-надути, брато. Причината не е, че сме забили яка Цецка, за съжаление. Просто нашите жени ни държат изкъсо. Но пък ни пуснаха в четвъртък да гостуваме на “Шоуто на Слави” по ТВ 7/8. Благодарим ви, Цецки!

Сбъднахме си нещо като мечта, въпреки че никога не сме се целили да бъдем неделима част от медийното пространство така, както е Нойзи, например. Ако сме ви досадили и ние като него, извиняваме се, скоро приключваме. Но за Нойзи не можем да гарантираме обаче.

И все пак видяхме отблизо “Ку-Ку Бенд” и балет “Магаданс”, сложиха ни пудра по лицата като на известните, даже се снимахме с Краси Радков. Беше велико, както обичаме да казваме. Близо 20 минути пък продължи разговора ни с Иво Сиромахов, с когото обсъдихме всичко най-интересно около нашия литературен хит “Как да оцелееш в България”. Останалото не е за разправяне, но ти можеш да наваксаш като го гледаш на сайта на 7/8 ТВ или си го върнеш по телевизията. Емблематичната дата е 14 април. По-нагоре сме турили и линк към нашия канал в Тубата.

Не забравяй да се абонираш за 7/8 ТВ, брато.

Кефи ли те?

Тайната на хрупкавите наденички

Най-старото куче в света е на 21 години (ВИДЕО)