in ,

WTFWTF

103-годишен се ожени за трети път, съпругата му е на 37

Хаджи Мухейлиф Фархуд ал-Мансури може да е всякакъв, брато, но със сигурност не се плаши от браковете. Има два зад гърба си, а преди дни се ожени за трети път. Ще си кажеш, че това не е толкова впечатляващо и нявярно ще си напълно прав, но тук се намесваме ние с допълнително, инфо, че въпросният господин е на “скромните” 103 години. Иракчанинът има 15 деца и стотици внуци, но поради една или друга причина втората му съпруга го напуснала. Избраницата на столетника е 37-годишна жена, а церемонията се състояла в началото на април. Не бяхме канени иначе да имаме и репортаж от мястото на събититето.

Един от синовете му Абдул Салам призна пред Rudaw Media Network, че след като майка му починала преди 23 години, баща му се оженил повторно, но новата му съпруга го напуснала и се върнала при семейството.  Ал-Мансури я почакал да се върне, но когато тя не го направила, той помолил децата си да му намерят трета съпруга, „способна да роди още деца“.

Оказва се обаче, че мъжът далеч не е най-многодетният баща в семейството. 72-годишният му син Кадхем има 16 дъщери и 17 сина от девет брака и в момента има четири съпруги. Кадхем споделя, че членовете на семейството му винаги са почитали живота и вярват, че не трябва да се страхуват да се женят и да имат повече деца.

Кефи ли те?

ВИДЕО: Homelesz разцепва с ново видео на позната песен на Ъпсурт

Тайната на хрупкавите наденички