in ,

Лудите съвети на Брато: Как да пребориш пролетната умора

Как да пребориш пролетната умора. Това е основен въпрос тези дни, брато. Имаме кво да кажем по темата, затва седни някъде на удобно място и чети. Можеш и просто да загасиш двигателя на колата, докато си на светофар, другите ще те изчакат.

Ако те кефи как пишем, не пропускай да цъкнеш на линка най-отдолу.

И така. Как да пребориш пролетната умора?

Спане

Спи на работа, спи вкъщи, спи в задръстването, този проклет алкохолизиран организъм има нужда от сън. Спи постоянно. Заспивай на опашката в магазина прав. Конете го могат, ти що да не можеш, бе? По-малко ли си от един кон? Така ако твоята има някакви претенции, каквито и да са те, можеш да се извиняваш с пролетната умора.

– Извинявай, мило, бях задремал и не те чух добре, че искаш да пусна прахосмукачка.

Яж козунаци

 Иде Великден, а с празника и качването на кила. Притегли на кантар кое ти е по-важно – умората или килограмите. За нас изборът е лесен. За целта отиваш до най-близката пекарна и си вземи по един козунак от всеки вид – с локум, със стафиди, с шоколад, с мармалад, с русенско варено, с гъши пастет… Абе, от всеки вид по един. След това се прибери у дома и ги подкарай наред, като можеш да си пуснеш за фон “Всички обичат Рейманд”. Направо си за завиждане!

Хвани сe на втора работа

Звучи радикално, нали? Разчитай на нас. Когато си натрупал умора от спорт и имаш мускулна треска, трябва при следващото спортуване да натовариш още повече. Клин клин избива, нали така? Препоръчваме ти да хванеш втора работа по ред причини. Първо, защото няма да имаш време да мислиш за умора, а ще тичаш от едно място на друго. Второ – с тази инфлация нямаш друг избор, трябва да се бачка, за да можеш да си платиш сметките и да ти останат за някой друг комат хляб. Натискай на бачкане, за да уплашиш умората, тя не ходи при лудите!

Къпи се в реката

Наскоро четохме книгата на Вим Хоф, известен още като Ледения човек. Той практикува студени душове, благодарение на които изпитва прилив на енергия. Къпе се и в реката в Амстердам през зимата. Луда работа, но и нашата дъска хлопа, брато. Отивай директно към реката в твоето село. Ако си в София е лесно – Перловската минава през цялата столица. Е, в нея плуват всякакви твари и бактерии, но твоят организъм е поемал какви ли не отрови през годините, това ли ще те плаши. Потопи си цялото тяло, нека само главата стои над водата. Ако това е прекалено за теб, какво по дяволите правиш на сайта Brato.bg.

Последната ни идея е да пробваш и с хумор. Прекрасен вариант ще намериш ЕТО ТУК, ЦЪКАЙ СМЕЛО, НЕМА НИКВИ ВИРУСИ, ИМА САМО ИСТИНСКИ ДУШЕВЕН КЕФ И ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ ЗА ТЯЛОТО И ДУШАТА.

Кефи ли те?

2 в 1: Велик и безумен гол от корнер (ВИДЕО)

Мачовете по ТВ в неделя, гледаме “Струмска слава” и “Миньор”