in ,

Ясна е санкцията на Уил Смит за шамара на “Оскарите”

Дисциплинарната комисия към БФС (няма такава) взе решение каква да бъде санкцията на Уил Смит за нанесения шамар по Крис Рок, брато. В следващите 10 години “мъжът в черно” ще гледа събитието само по телевизора, но едва ли му дреме, след като най-накрая прибра статуетка. Академията за кинематографски изкуства (това вече е вярно) забрани на Уил Смит да присъства на “Оскарите” и всяко друго организирано от академията събитие в продължение до 2032 година заради инцидента. Ходът беше обявен след среща на Борда на управителите на академията, на която беше обсъден отговорът на действията на Смит.

“Церемонията по връчването на 94-те Оскари трябваше да е честване на множеството индивидуалности в нашето общество, които свършиха невероятна работа през тази изминала година, но тези моменти бяга засенчени от неприемливото и вредно поведение, демонстрирано на сцената от господин Смит”, се казва в изявление на академията.

Академията също така се извини за начина, по който е реагирала на ситуацията и че е позволила на Смит да остане в залата и да приеме наградата за най-добър актьор, за която вече споменахме.

Забраната означава, че актьорът няма да може да връчи една от големите награди на церемонията идната година, каквато е традицията за спечелилите отличието. Академията също така изрази “дълбока благодарност” към Крис Рок, който според нея успял да запази самообладание в “извънредна ситуация”.

“Приемам и уважавам решението на академията” каза Смит в свое изявление.

Кефи ли те?

В-к “Труд”: Книга дава съвети за оцеляване в България

2 в 1: Велик и безумен гол от корнер (ВИДЕО)