in

Допинг? Глупости, просто правя повече секс!

В днешно време станаха все по-модерни и популярни забранените стимуланти в спорта. Говорим за допинга, който е употребяван от редица спортисти в опит да излъжат системата и да постигнат по-добри резултати.

И ако си мислите, че уличените си признават, след като бъдат хванати, лъжете се и то жестоко. Прочете част от оправданията им, които имат съвсем друга версия. Къв допинг, бе?! Не, не!

През далечната вече 1996 г. испанският лекоатлет Даниел Пласа оправдава присъствието на нандролон (стероид с андрогенен ефект) в тялото му с факта, че е правил секс с бременна малко преди да даде допингтест. Добър опит, Дани, но другият път измисли нещо по-достоверно.

Lance-Armstrong-funny

Неговият колега Лашон Мерит пък обяснява, че има завишени нива на тестостерон, тъй като му върви много с мацките и често се въргаля под завивките с тях. Освен това консумирал много бира! Интересна теза, която не успява да заблуди допинг ченгетата. Режат му тестисите и го подстригват нула номер, задето ги лъже. Така че и ти внимавай, ако послъгваш…

Испанският колоездач Алберто Контадор пък е уличен за употреба на кленбутерол, който помага за увеличаването на капацитета на дробовете. Вместо да се признае за виновен, обаче той обявява пред съдебната комисия, че е ял испански стек, който е виновен за това деяние. Ей, на тати хитреца!

През 2006 г. американският колоездач Флойд Ландис казва, че нивото на тестостерона в неговия организъм се е повишило заради пристрастяването му към уискито. Наздраве, Флойд!

Пет години по-рано комисията изслушва друга абсурдна реч, след като италианецът Джилберто Симони обявява, че кокаинът в неговото тяло е в следствие от… карамелена бонбона, която изял при леля си. Джилберто, с това име няма как да не пудриш нослето.

Тук оправданието наистина е шокиращо, но все пак пратихме чистачката за две кутии от най-хубавите карамелени „изкушения”. И ние душа носим, брато.

Кефи ли те?

Какво ядат и пият на 4 юли в САЩ

Съветите на Бенджамин Франклин