in ,

Подкрепяш ли ни, брато?

Това е текст за братоците и Цецките, които искрено ни подкрепят през годините и вярват в нашата кауза да създаваме разчупено мъжко съдържание в нета.

Ако не ти хрумва някой тъп и затапващ коментар по адрес на нашето заглавие, продължи да четеш. Ако искаш да се правиш на интересен, затвори браузъра и отивай да се отваряш на някой скапан политик – така ще има смисъл.

На първо място искаме да благодарим от сърце, че продължаваш да отваряш сайта и продължаваш да четеш в това безкнижно време, в което буквичките са изместени от фреймове. Вярваме, че четенето си остава по-яко от видеото, защото въображението ще е винаги по-силно от цената на новия смартфон с бруталните мегапиксели. А и всички селски кифли снимат в Тик-Ток, ние не сме от тях и няма да го направим, ай сиктир!

ЛИНК ЗА ПОРЪЧКА ОНЛАЙН

Като стана въпрос за четене, да знаеш, че можеш да ни подкрепиш. И е доста препоръчително, понеже на мускули само не се живее. 

Два тиража продадохме от първата книга “Наръчникът на едно брато”. Стана доста резко – само за два-три месеца.

Сега издадохме втора. Може и да си видял вече, може и да не си. За нас е важно да ти кажем, че книгата ни “Как да оцелееш в България” е плод на обогатените ни възгледи в посока на самобитната народна душевност, ние сме лимитиран народ, купи я и ще видиш за какво точно говорим. От идната седмица ще е в книжарници “Сиела”, ще я има и в “Озон” и на още няколко места.

Смехът с нея е гарантиран. Смях през зъби може би. Смях с едно наум. Смях като предния път, че даже и повече. Това е такава книга, че дори ние като я четем сега, пак се хилим, макар че знаем какво сме написали.

ЛИНК ЗА ПОРЪЧКА ОНЛАЙН

Истината е, че отново минаваме през труден период и най-лесно е човек да се откаже и да плюе на всичко.

Покажи ни, че не бива да се отказваме.

Подкрепни ни, брато, купувайки новата книга “Как да оцелееш в България”.

То не е като да ни хвърлиш 20 лева. Или като да ги хвърлиш през джама. Остава нещо яко в твоята къща. По време на празниците ще намериш време да се разведриш. Това ни е и целта – да те разсеем, да ти покажем друг ъгъл на събитията и случките.

Взимай и чети.

И пий бира.

И се кефи на живота.

И бъди жив и здрав.

ЛИНК ЗА ПОРЪЧКА ОНЛАЙН

Кефи ли те?

Велико: Сафрона с коментар за “Ергенът” (ВИДЕО)

Как да ходим после на мач в България? (ВИДЕО)