in ,

“Изгубеният град” бутна “Батман” от върха

Романтичната комедия “Изгубеният град” оглави бокс-офис класацията на Северна Америка, като реализира приходи от 31 милиона щатски долара при дебюта си в киносалоните в САЩ и Канада, брато. Тия пари не ни вълнуват, но е факт, че въпроснят филм, в който се вихрят едновременно Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм, Брад Пит и Даниъл Радклиф детронира от челната позиция “Батман”, останал на върха на подреждането три седмици. Лично сме ги броили.

“Изгубеният град” е режисиран от братята Адам и Арън Ний. Филмът е привлекателна романтична комедия с препратки към “Романс за камъка” от 1984 г. Химията между Бълок и Тейтъм успя да привлече голяма част от женската аудитория. По време на коронавирусната пандемия мъжете по-бързо се завърнаха в киносалоните, отбелязва Асошиейтед прес.

Киносалоните се надяват “Изгубеният град” да постави началото на нов период на стабилност. Първите три месеца на 2022 г. принадлежаха в голяма степен на “Спайдър-мен: Няма път към дома”(натрупал в САЩ и Канада общи приходи от  800 милиона щатски долара), “Uncharted: Извън картата” (инкасирал 133,6 милиона щатски долара от излизането си в кината) и “Батман”, който слезе на втора позиция тази седмица в бокс-офис класацията на Северна Америка, като добави приходи от 20,5 милиона щатски долара към реализираната досега обща сума от 332 милиона щатски долара.

На трета позиция в бокс-офис класация на Северна Америка тази седмица се нарежда индийският епос “RRR” (“Rise Roar Revolt”). Той реализира постъпления от 9,5 милиона щатски долара в 1200 северноамерикански кина. Това е един от най-големите успехи, постиган от индийска продукция, отбелязва Асошиейтед прес. Филмът, разказващ историята на двама революционери, дебютира по едно и също време в Индия и северноамериканските кина. Засега няма данни за представянето на “RRR” в родината му, но предварителните очаквания бяха, че ще е сред най-големите блокбастъри в страната.

А ако освен кино, обичаш да четеш книги, то още в началото на април в продажба излиза “Как да оцелееш в България”, написана лично от екипа на Brato.bg.

Кефи ли те?

“С любов за четири лапи” в Ихтиман се нуждае от спешна помощ

Националите настанени в хотел без алкохол