in ,

Навръх Благовещение: Откраднаха касичка с дарения от храма “Св. Неделя”

Не върви светът към добро, брато. Знаеш добре какво визираме. Последните 2 години бяха кошмарни, а времената не се променят особено. Но и това не е оправдание за тези, които посягат към чуждото. Навръх християнския празник Благовещение, неизвестно лице открадна касичката на Българския червен кръст (БЧК), която Софийската света митрополия беше поставила за събирането на средства за пострадалите от войната в Украйна. Това съобщиха от Софийската митрополия.

С благословението на Негово светейшество Софийския митрополит и български патриарх Неофит в столичните храмове бяха поставени касички на БЧК за набирането на средства за пострадалите от войната в Украйна.

От Софийската митрополия предоставят запис от охранителните камери в храма, на който се вижда как касичката се краде. Записът е публикуван в сайта на Софийската митрополия и в официалния сайт на Българската патриаршия.

Ако и на теб тази информация ти идва в повече и имаш нужда от нещо за разведряване, можеш да си поръчаш нашата нова книга “Как да оцелееш в България”. 

Кефи ли те?

Най-слабият национален отбор в света вкара гол (ВИДЕО)

ВИДЕО: Кристиан Ериксен възкръсна за Дания с гол срещу Нидерландия