in ,

Списък с български отбори, които Роман Абрамович може да купи и възроди

Роман Абрамович продава “Челси”, брато. Не иска, но се налага. В английска медия прочетохме, че има желание да се сдобие с друг клуб. Засега се спряга името на турския “Гьозтепе”, но все още нищо не е сигурно. Бат Романе, ако четеш тая статия през Гугъл транслейт, не бързай с подобни решения. Има далеч по-стойностни проекти тук в България. Обещаваме да удряме рамо с маркетинга, а защо не и да влезем в борда на директорите. Имаме някое друго сако в гардероба, ако това е проблемът.

ФК “Зенит” (Ветрен дол)

Току-що изхвърлен от БФС, този клуб може много бързо да се завърне на бял кон в родния футбол. Трябва само едно позвъняване от г-н Абрамович. “Зенит” звучи руско, но не е от Санкт Петербург, за да не получи тежки удари от ФИФА и УЕФА, каквото се случи с други руски клубове. Вместо това бат Роман ще финтира европейската централа и ще се сдобие с родния аматьорски “Зенит” (Ветрен дол). Там основите са положени, клубът е подготвен за подновяването на първенството в БОФГ ЮГ, наскоро би “Лозен” с 5:4.

“Царско село”

Този клуб има много потенциал. Всяка седмица е с нов треньор от Италия и въпреки това не може да ги бие нито ЦСКА, нито “Лудогорец”. Има 2-3 българи, но скоро и тях ще разкарат. Спокойно могат да бъдат привлечени Жоржиньо и Нголо Канте. Играли са достатъчно голям футбол, време е да тласнат родния към нови върхове. В “Царско село” ще се радват на СПА, наблизо е ИКЕА и “Ринг мола”, а освен това ще делят една съблекалня с Копола, Крачун, Коломбо и други анонимници. Клубът и без това се продава, сега са последни, но много бързо могат да се спасят, ако имат собственик като Роман Абрамович.

ФК “Искър” (Роман)


Роман Абрамович спокойно може да акостира и в град Роман. Там имат здрав отбор, който миналата година спечели промоция за Трета лига, но не се качи в по-горната дивизия заради липса на финанси. Е, с руски олигарх това е напълно възможна мисия. И сега “Искър” 1923 е лидер, демек държат ниво, колкото и да натискат на пиене. На тия момчета може да се разчита, но срещу някой лев са готови да се опълчат и на тимовете от Първа лига. Роман с нищо не е по-различен от Разград, а там са в Европа всеки сезон.

Бонус:

Националите по футбол

И тия държат ниво. Падат от всичко, което може да се движи. Толкова са зле, че дори не знаем какво трябва да направят, че да им простим един ден и да отидем да викаме за тях с кеф. Ритат топката все едно я мразят, а това, което играят, е някакъв спорт, различен от този, който обичаме. Винаги намират тъпи оправдания за тяхното зверско неможене – напрежение, очаквания и т.н. А най-странното е, че от тях никой не очаква нищо, но все пак… Абрамович да ги вземе тях и да прави квото иска. Да ги продаде в чужбина и да натурализират некви други, дето краката им не са от друго тяло. Ясен Петров да е спокоен, за него ще има кашон водка и руски авери за маса.

Кефи ли те?

Поздравяваме те с три яки песни на Владо Керанов (ВИДЕО)

Сандра Бълок, Брад Пит, Чанинг Тейтъм и Даниел Радклиф търсят “Изгубеният град”