in , ,

Пияна Цецка опита да стигне от Англия до Украйна с такси, за да помага във войната

Това англичаните не държат грам на пиене, брато. Доказано е, а дори не консумират ракия. Цецка на 34 отпразнува шумно рождения си ден с няколко двойни джина. След един от тях Леони Флайдс решила, че е добра идея да помогне на Украйна във войната. С тази подробност, че тя била в Англия, а войната – в Украйна. И това не спряло госпожата, за която сега разказват британските таблоиди, начело с “Дейли стар”.

За грандиозния план тя научила едва на следващия ден след запоя, когато от банката й се обадили, за да й кажат, че шофьор на Uber се е опитал 9 пъти да изтегли сумата от 4578 паунда, за да я закара до Украйна. Там някъде на Леони й просветнало, че е имала такива намерения, но липса на крупната сума в банковия й акаунт са осуетили мераците й.

“Излязох да празнувам с моя приякелка в Суиндън, когато започнахме да говорим за случващото се в Украйна – обясни по-късно героинята пред местните медии. – Моят приятел е военен и си приказвахме какво ще се случи, ако го отзоват. Казах, че ако го пратят на фронта, ще отида с него. Пихме джин, след това шотове, а накрая бутилка просеко. Не знам какво щеше да се случи, ако Uber бе приел поръчката ми.”

Добра новина: Имаме канал на Brato.bg в Телеграм

Кефи ли те?

Жребият в Шампионска лига е хвърлен – “Челси” срещу “Реал” (Мадрид)

“Анонимните” направиха реклама на всички компании, оттеглили се от Русия (ВИДЕО)