in ,

Защо решихме да напишем втора книга?

Първо, знаем, че никой не го интересува, брато. И точно заради тва ше си кажем.

Близо 10 години марката БРАТО е активна и е напълно безплатно да се кефиш на нещата, дето правим.

Пишем забавни статии в свободното си време, подбираме свежи материали, качваме изтрещели видеа и сме събрали най-готините фенове в интернет пространството в нашия Фейсбук, Инстаграм и Ютуб.

Не се занимаваме с политика, пропаганда и не гледаме как да ти вземем парите.

На два пъти обаче сбъдваме една отколешна наша мечта – да има имената ни върху книга. И тая книга да не е по-тъпа от книгата на некой рап чалгар примерно. Сеш се?

“Наръчникът на едно брато” направи тих фурор. Продадохме повече копия, отколкото разни писатели и мислители си мечтаят да продадат в България. И въпреки тва не вирнахме носовете. Въпреки това не станахме супер известни. Може би щото немаме дебели джуки и силиконови цици. Нема и да имаме, естествено.

Ние не се имаме за писатели, брато. Нека е ясно. Никой нема да ни изучава в училище. Класика нема да станем. Но знаеш ли кво? Начешахме си крастата. Искахме и го направихме.

Втората книга носи името “Как да оцелееш в България”. А нейното писане ни достави огромно удоволствие. Смяхме се с рев, докато пишем. Думите са от дъното на мъжката ни хумористична душа.

До две седмици книгата би трябвало да е на пазара. Ще можеш да я намериш в книжарници “Сиела”.

Жив и здрав!

Сбъдвай мечти!

Кефи ли те?

Въздухът в Испания стана оранжев (ВИДЕО)

Роналдо без трофей за пръв път от 12 години