in ,

Прогнозите на Brato.bg: Търсим и много, и малко голове в Англия

Време е за нова доза прогнози, брато. Отсяли сме ги до тези 4, търсим коефициент от минимум 1.6, а също и да има резон в думите ни. Все пак трябва да купуваме подарък на Цецка за 8 март, тъй като ни забавиха със заплатата.

“Локомотив” (София) – “Ботев” (Вр)

Всичко или нищо, брато. Двата тима са се вкопчили в битка за своето оцеляване. Домакините са в тежка ситуация, тъй като загубиха два пъти поред с 0:3, а освен това имат куп проблеми с контузени футболисти. И все пак вярваме, че ще вземат този двубой. Първо, защото са домакини, второ, защото гостите не са в по-добра форма, а освен това “железничарите” осъзнават важността на тези 3 точки.
Прогноза: 1
Коеф: 1.85

“Саутхямптън” – “Уотфорд”

Виждаме го “единица”, докато други ни подсказват за прогноза от над 2.5 гола. И двата варианта имат резон, но и риск. Все пак залагаме на първия.
Прогноза: 1
Коеф: 1.6

“Брентфорд” – “Бърнли”

Баси тегавия мач, откъдето и да го погледнаш. Затова се заглеждаме в секцията с голове. 3 от последните 5 мача на “Брентфорд” са “ъндър”. Същата е и статистиката на гостите. “Бърнли” не успя да вкара в последните си 2 мача, “пчеличките” – в 3 от 5-те срещи.
Прогноза: Под 2.5 гола
Коеф: 1.6

“Челси” – “Нюкасъл”

Тежки дни настанаха за “сините”, брато. Това не ни е сериозно дори, но не зависи нищо от нас. Както и да е, в същото време “Нюкасъл” се радва на форма, каквато феновете на тима не помнят от години – 7 победи в последните 8 срещи, след като преди това чакаха толкова дълго за първи успех през сезона. Освен това техният мениджър Еди Хау знае отлично как се побеждава на “Стамфорд Бридж”. Има 3 победи н 5 визити, но с “Борнемут”. В случая не казваме нищо, вярваме само, че има резон в тази наша прогноза, а и коефициентът я оправдава.
Прогноза: Гол/гол
Коеф: 2.05

Кефи ли те?

Jackass се завръща: Веднъж кретени – завинаги кретени (ТРЕЙЛЪР)

ВИДЕО: Мрем за по-евтино олио