in ,

Прогнозите на Brato.bg: Търсим голове в Англия и Италия

“Лестър” – “Лийдс”

“Лисиците” отново дишат по-скопойно, след като преди дни взеха вашна победа срещу “Бърнли”, записвайки първа “суха мрежа” през 2022 година. Вкара и Джейми Варди, което не се бе случвало скоро. На срой ред гостите са с нов мениджър в лицето на Джеси Марч, след като изненадващо клубът уволни Марсело Биелса. Нещо ни подсказва, че американецът няма да се радва на позитивен старт.
Прогноза: 1
Коеф: 1.7

“Тотнъм” – “Евертън”

Друг мач от Висшата лига. Опитният Антонио Конте срещу надъхания Франк Лампард. Ясно е, че домакините са фаворит. Нещо ни подсказва да не пипаме този мач на точен знак, затова търсим голове. “Карамелите” влиртуват със зоната на изпадащите и спешно се нуждаят от точки.
Прогноза: Гол/гол
Коеф: 1.8

“Наполи” – “Милан”

И тук търсим голове. Надеждата на гостите е свързана с възстановяването на Златан Ибрахимович и завръщането му в игра. Факт е, че “росонерите” не впечатляват в отсъствието на шведа. Издъниха се със “Салернитана” и “Удинезе”, записвайки два хикса. “Наполи” пък триумфира в Рим срещу “Лацио”. Тук също търсим голове, защото ни е жал да играем срещу “росонерите”.

Прогноза: Гол/гол
Коеф: 1.75

Кефи ли те?

Две топ дербита по телевизията в събота

Ето къде можеш да гледаш “Левски” – ЦСКА и дербито на Манчестър