in ,

Горди родители искаха татуировка на ръчичката на дъщеря си, но татуистът се провали (СНИМКИ)

Понякога си представяме нещата по един начин, а се получава коренно различен резултат, брато. По-лошото е, когато става въпрос за татуировка. От нас трябва да знаеш, че с туша шега не бива. Никога, абсолютно никога не прави компромис за пари, когато искаш да се рисуваш за цял живот. Освен това предварително проучвай татуиста, защото в противен случай рискуваш да се превърнеш като Лиз Лампит от Канада.

Сигурни сме, че не я познаваш, но тя стана известна именно заради лошия вкус към артист, рисуващ по тялото. Канадката използва приложението ТикТок, за да разкаже за лошия си опит, датиращ от 2017 година. Със задна дата, Лиз разпространи видео, в което обяснява как е платила близо 200 канадски долара с добрите намерения да илюстрира ръчичката на своята дъщеря Азелия на тялото си. По-лошото е, че идеята била както тя, така и бащата да се татуират.

Добра новина: Имаме канал на Brato.bg в Телеграм 

“Повече от седмица писах на татуиста, за да му обясня какво искам – разказва измамената жена. – Не изглежда добре дори от анатомична гледна точка. В началото си мислих, че това са само контури, а после ще направи сенките, но в един момент той каза, че е готов.”

В крайна сметка студиото е затворило врати заради нескопосания арист, който видимо лъжел за способностите си. Факт е, че не му се получават. За пострадали от некадърни татуисти ние препоръчваме Derma-Act. Там работят само професионалисти, които знаят какво правят. Разполагат и с най-модерна апаратура. 

Кефи ли те?

Сафрона с обръщение към нацията по темата с Путин (ВИДЕО)

ВИДЕО: Живо предаване от Киев