in ,

Прогнозите на Brato.bg: подсигуряваме победи на “Нюкасъл” и “Локо” (София)

“Истанбул ББ” – “Фатих Карагумрук”

Домакините са трети в класирането и нямат никакви шансове за челната позиция, където сигурен нов шампион е “Трабзонспор”. И все пак столичният тим се надява на място в Шампионската лига, което понастоящем се заема от “Коняспор”. Да, тази година е интересно в Суперлигата на Турция. Разликата между тях е само 3 точки, след като през седмицата “Истанбул ББ” спечели прекия двубой с 2:1. Сега пък е домакин на 11-я, който е пълен с бивши играчи от Серия А. По традиция “Фатих” играе успешно срещу този противник, но сега ни се струва, че шансовете им са далеч по-малки. Защо? Имат общо 7 контузени, а освен това като гост са кашмер.
Прогноза: 1
Коеф: 1.7

“Брентфорд” – “Нюкасъл”

Има мачове, които държим да играем само, защото са непредсказуеми. Този е един от тях. Два тима, пряко замесени в битката за оцеляване. “Свраките” обаче започнаха да се съвземат и спечелиха повече от половината си общ баланс само в последните 6 мача. Понастоящем са вторият най-добър тим като моментна форма след “Сити”, разбира се. На свой ред домакините са точно на противоположната страна – 6 загуби в най-скорошните 7 срещи. И въпреки това са със статут на фаворит сега. Ние търсим “двойката”, но я подсигуряваме с опцията “равенство няма залог”, което означава, че при Х фишът ни не гори.
Прогноза: “Нюкасъл”, равенство няма залог
Коеф: 2.2

“Локомотив” (София) – “Черно море”

Още един калпав мач. Дори се питаме защо го пишем. И все пак го играхме за домакините. Наречи го шесто чувство или просто усещане, но вярваме, че “железничарите” няма да загубят срещата. Две са опциите, които ти предлагаме:
“Локомототив” (София) или равен на 1.72 или равенство няма залог и победа за домакините при 2.6.

Кефи ли те?

Китай обяви, че подкрепя Русия

БЧК: Ето как може да помогнете на хората в Украйна