in ,

Фалш и джуки: “Ергенът” е най-дълбокото телевизионно дъно

Фалш, силикон, дебели джуки. Тия в предаването “Ергенът” все едно един ги е правил, брато. Това е най-голямото телевизионно дъно, на което сме попадали от доста време насам. Те бият всички клипове на Джорджано, а и тези на Слави Клашъра. Бият автогола на Иво Главата. Бият прическата на Мъци.

А всичко тва е доста, доста трудно!

От къде да започнем?

ВИЖТЕ СЪВЕТИТЕ НА НАШАТА ДОКТОРКА, КОЯТО РАЗКРИВА КАК ДА СМЕ ГОТИНИ БЕЗ ДА СМЕ ФАЛШИВИ

Водещият е като жена с брада и без коса. Мек, мек, мек, ама па с изписани вежди. Язък като знаем кой му е баща. Когато е при момичетата, изглежда като притеснен провинциалист на централна гара, който си е изпуснал рейса за Три кладенци и не мое се прибере за прасето. Неудобно му е да се снима, да си каже анонсите, имаме усещането, че ще припадне. Гласът му е от друго тяло, иде му да зашепти.

Главният ерген Виктор. Един анаболен пич с фасети, който не може да изговаря Ч, ДЖ, Ц. Стои като фалшимент. Като картина фалшификат в обор с крави. Той е порцеланов, братче. Всеки момент ще се счупи. С думите внимава все едно държи купа с гореща супа и всеки момент ще се опари. Репликите му ДО ЕДНА са написани от сценаристите. ДО ЕДНА! Няма аптекар с толкова акъл, че даже и романтичен, че и чувствителен. Бегай, бе, сълза. Знае само пилешко с ориз и 90 кила на лежанката. Бодибилдър говори за поезия. Стига, пичове, стига. Гледа влюбено всяка една, готов е да бъде с всичките. Тва ли е мъжко?

Сори, имаме други виждания.

А сме и сигурни, че сценаристите му казват коя да остане. Те тва е мъжество. Да взимаш решенията.

Гледахме един момент, в който на една от т.нар. мацки й каца неква мушичка в косата. Той вика, че е птица и за момичето беше страшно романтично да махне тази птица, която всъщност е малка нощна пеперуда. Марш оттука!

Жените. Не искаме да ги обиждаме, ама ги виж. Няма една без направени джуки. Без татус, без претенции. Те са повечето моделки, които са имали чичковци с пари, което пък им е позволявало да имат една задача за деня – да правят дупенце у фитнеса. Или да си пускат сторита-морита, да се тагват от ресторанти и да дегустират телешко рагу с портокали от Аржентина и шафран от Иран. Бегааай!

Но се замисли какво е това унижение от страна на дамите. 20 момичета да се борят ПО ТЕЛЕВИЗОРА за един мъж. Със зъби и нокти, с караници (имаше, имаше!), подмолни действия, интриги, простотия. Повечето изпъкват като куха лейка в сушаво време. Виждаш я кухата лейка в сушата и знаеш, че нема от къде и как да налееш вода да полееш наоколо. Деба тоа живот деба! Сух и кух живот.

Кво да ти кажем… излагация.

Нема Биг Брадър, нема Пеньо. Тия са просто като отвързани.

За 5 минути слава ще продадат и далак. Стига Ергенът да поиска.

Дънце, дънце, нема слънце!

Добра новина: Имаме канал на Brato.bg в Телеграм 

Кефи ли те?

Откриха статуя на сър Алекс Фъргюсън в Шотландия (ВИДЕО)

Китай обяви, че подкрепя Русия