in ,

Цецка пътува 10 часа за “по-лесен” изпит по кормуване, но пак я скъсаха

Някои Цецки изпитват трудности, когато опрат до изпит по кормуване, брато. Случва се, сигурни сме, че има и братоци, за които се оказва трудно начинание. И все пак е редно да разкажем за една британка, която не успя да се справи от първия път и реши, че е по-добре да опита на друго място за лиценз за шофиране.

Констанс Кампфнер не премина изпита в Лондон, но това не я отказа. Напротив, тя се реши да пътува 500 мили до остров Мъл, точно до западния бряг на Шотландия, в търсене на най-лесния изпит в Обединеното кралство. Цецката имаше нужда от път с кола (очевидно някой друг е карал), а след това и с ферибот, след като откри, че населеното място разполага със само едно кръгово движение – най-големия й страх.

След продължително пътуване и малко зор в намирането на инструктор в градчето, който желае да я вземе на изпита, тя отново трябваше да преживее унижение, но вече и с медийната подкрепа на “Мирър”, след като таблоидът разказа историята й. Констанс се чувстваше уверена, особено след като научи, че единичното кръгово движение на Мъл няма да присъства в нейния маршрут и нямаше къде да паркира успоредно. Дори това не се оказа решаващо за взимането на книжка.

„Не обичам да говоря за хора, които се провалят на тестовете си – обосновал се инструкторът. – Мислете за това единствено като за неиздържане на изпита“.

Очаквайте скоро новата книга на Brato.bg

Кефи ли те?

Нагледно: Как да си вкараш алкохол на стадиона (ВИДЕО)

Няма нищо по-тъпо от войната