in , ,

Прогнозите на Brato.bg за втората доза мачове в Шампионска лига

Тежки мачове предстоят в Шампионска лига, брато. Тежки откъм прогнозиране. Или коефициентите не си заслужават, или са твърде непредвидими. Факт е обаче, че трябва да си дадем мнението, защото вече сме се хванали на хорото, а и наскоро се хвалихме, че уж ни бивало много. Спорна работа, но да видим.

“Челси” – “Лил”

Как да ти кажем “единица”, когато коефициентът е 1.3? Бихме го играли 2:0 точен, но това е твърде хазартен ход. Затова ще заложим на първо-краен, за да намерим баланса.
Прогноза: Първо/Краен Челси-Челси
Коеф: 1.9

“Виляреал” – “Ювентус”

Гостите са без куп основни футболисти, сред които Паоло Дибала, Федерико Киеза, Джорджо Киелини, Даниеле Ругани. Има и няколко човека под въпрос. И все пак са “Юве”. Срещу тях обаче са испанци и то с Унай Емери треньор. Ако беше Лига Европа, твърдо го пишехме “единица”. Затова се подсигуряваме и го играем така:
Прогноза: Виляреал равенство няма залог
Коеф: 1.72

“Атлетико” – “Манчестър Юнайтед”

Тежката артилерия, брато. Очакваме много ритници, тежки единоборства, влизания с двата крака и най-вече картони. Бихме го играли “единица” и под 2.5 гола. Ако решиш, твой е този залог. Ние ще заложим на картоните.
Прогноза: Картон преди 29 мин на мача
Коеф: 1.83

“Бенфика” – “Аякс”

Последен, но не по значение и интерес. Именно тук очакваме да има най-много футболни моменти. Два отбора, които се старят да играят красиво, да атакуват и да радват феновете. Прогнозата ни е за попадения и нищо друго. “Аякс” твори през сезона и им предричаме място поне на 1/4-финалите, а защо не и едно стъпало по-напред. Конкретно за този двубой…
Прогноза: Над 2.5 гола
Коеф: 1.72

Очаквайте скоро новата книга на Brato.bg

Кефи ли те?

Ще издаде ли Brato.bg втора книга?

Jackass: Кретените завинаги не се нуждаят от заглавие на тази статия, за да гледаш трейлъра