in ,

Прогнозите на Brato.bg за Шампионска лига

Шампионска лига се завръща, брато. Разчистили сме плановете за вечерта, а също и първите два рафта на хладилника за бира. Ще се сложи и нещо на скарата, няма как. Празник е. Празнуват влючените във футбола. Тук сме, за да дадем нашите прогнози за мачовете от 1/8-финалите. През уикенда се завърнахме с първа статия по темата и бяхме 2/3 верни. Издъни ни само Дженоа срещу Салернтитана, но признаваме, че затворихме залога при 1:0 за домакините. Така…

ПСЖ – “Реал” (Мадрид)

Гвоздеят в програмата. Каквото и да прогнозираме, ще е трудно. Знаем само, че Карло Анчелоти има да си връща. Още не е преживял уволнението от Париж, но това не играе съществена роля в случая. Всички очакват много голове в този двубой. Нещо ни се струва, че ще е точно обратното. Рискуваме, но залагаме да са под 2.5.

Прогноза: Под 2.5 гола
Коеф: 2.1

“Спортинг” (Лисабон) – “Сити”

Всеки се хвърля на “двойката”, тук ще търсим голове. Португалците впечатлиха в групите, няма да се дадат без бой и сега. Сигурно е, че “гражданите” искат финал в турнира. За домакините е достатъчен кефът да ги спрат към тази цел.
Прогноза: Над 2.5 гола
Коеф: 1.61

“Интер” – “Ливърпул”

Още един голям мач. Юрген Клоп гостува в Милано. Не е тайна, че англичаните са явен фаворит в двата мача. “Интер” доживя да прескочи групите и със сигурност сега мечтаят за още и още. Това е първи мач помежду им от сезон 2007/08, когато Фернандо Торес вкара в Италия за 1:0. Сега го виждаме по малко по-различен начин този двубой.
Прогноза: Интер или равен
Коеф: 1.66

“Залцбург” – “Байерн”

Чудим се как да излезем от ситуация. Слабо е да го играем “двойка”. Не сме сигурни, че ще има много голове, но допускаме, че и двата тима ще вкарат. През уикенда баварците пиха студена вода в Бохум при звучно 2:4. Много мислихме върху опцията гол/гол и хикс на 6 коефициент, но е рисково.
Прогноза: Гол/гол
Коеф: 1.53

Кефи ли те?

Най-очакваните филми през 2022 година

ВИДЕО: Жена поиска татус на герой от “Marvel”, направиха й нещо по-срамно