in , ,

5 различни идеи: Какво да й подариш за 14 февруари

Две теми са в топ 3 на баналните, брато – има ли значение размерът и какво да й подариш за 14 февруари. В този случай може да са свързани, признаваме. И все пак винаги е интересно, когато се дискутират. Тук сме, за да ти помогнем, ако все още не си избрал какво да поднесеш на твоята за Свети Валентин, ако изобщо си решил да предприемаш такава стъпка. Ако не, можеш да ни теглиш една майна и да си пиеш бирата.

Криптовалута

Бъди модерен, бъди различен и широкоскроен. Може да останеш неразбран, но със сигурност ще си запомнен. Едва ли са много мъжете, решили да подарят крипто на своята любима. Но този подарък е с мисъл за бъдещето. А ако един ден имате деца? Те трябва да ходят в университет, а потенциално твоят подарък може да има съвсем различна стойност. Или твоята Цецка да прояви търпение и след време с парите да си направи джуките. Варианти бол, можеш да разчиташ на нас.

Краставици

Кило краставици гони цената на един Биткойн, за да прелеем от тема в тема. Жените обичат краставици, ползват ги за маска за лице, като диета за отслабване, слагат ги във водата, а също и за…сещаш се. Понастоящем са на 7 лв. за килограм, така че си е луксозен подарък. Слагаш само една панделка и може да гледаш на нея както на подарък, така и на букет.Комбинирай я с олио и сексът ти е гарантиран.

Кошница за пикник

С тези цени на заведенията, най-добре е да заложиш на практичен подарък, който ще ти носи дивиденти в бъдеще. Вибраторът е добра опция, ако твоята е по-разкрепостена, но и кошница за пикник върши работа. С нея ще спестиш много от бъдещи излизания. Заложи на романтиката, гледайте “Тетрадката” на телефона, докато се храните на поляната. Топ класа, брато! Всеки може да яде лучени кръгчета, пържени в старо олио, на цена от 9 лева. Пак казваме, бъди различен!

Подари й лукс

Ок, това с краставицата може да не се разбере правилно. Но все пак ще я разсмееш. Веднага, след като те попита дали това е истинският й подарък, трябва да си подготвен за нещо, което ще я разтопи. Подари й ваучър за Derma-Actтам ще я посрещнат с усмивка и ще й подарят жрижа за тялото. От теб е ваучърът или конкретната процедура, която си избрал. Класиката в жанра се нарича лазерна епилация – знай, че ще се зарадва. Казали сме, да не кажеш после, че не сме те предупредили.

Сертификат

На глас ли го казахме? Упс! Няма такова нещо, у нас всичко е в реда на нещата. И все пак…

Кефи ли те?

Джей Ло, Малума и Оуен Уелсън влизат в един бар…не е виц, а филм!

Всеки герой си има история – Баз светлинна година разказва своята (ВИДЕО)