in ,

Ето от какво зависи дали Кристиано Роналдо остава в Ман Ю

Стана ясно кой е основният фактор от който зависи дали Кристиано Роналдо ще остане в Манчестър Юнайтед. Не, не е дали ще му пратят свинско в буркани от Соколаре.

Той е готов да изчака, за да види кой ще бъде новият мениджър на “червените дяволи”, преди да вземе решение за бъдещето си. Роналдото е на 36 години, ама ги шие като за световно. Вкарал е 14 гола в 24 часа.

Португалецът има договор с клуба за още един сезон, но има известна несигурност относно бъдещето му, тъй като клубът е изправен пред тежко предизвикателство да се класира за Шампионска лига следващата кампания, пише готиният сайт dsport.bg.

Ралф Рангник в момента е в ролята на временен мениджър до края на сезона, след като Оле Гунар Солскяер беше уволнен преди няколко седмици. Този Ралф става перфектно за треньор на Ботев Враца, брато, там не може да има никакви очаквания към него, супер е.

Ако напусне Манчестър Юнайтед, португалецът е много вероятно да продължи кариерата си в МЛС или в Близкия изток. Може да го вземат и в Аугуста Хърлец, където имат проблем с атакуващите позиции.

Кефи ли те?

Наша група пусна свежарска песен! Не се пее за “Исус и Гачо” (ВИДЕО)

Олимпиада и футбол в ефира в събота