in , ,

Новият ни любим сериал се казва Banshee и в него има от всичко по много

Брутален сериал, брато. Любимите ни серии се казват в момента Banshee и там има от всичко по много. Екшън, секс, любов, драма, обрати, неизвестни – топ, топ. Има готини реплики, мацки, сюжет, дълбочина на персонажите. Актьорите са ненормални. Некои роли са по-силни от тая на Иво Андонов и Джаро в “Под прикритие”. Начи, моеш да си представиш кво е нивото.

Впечатляват ни секс сцените. Твърде реалистични са. Впечатляват ни побоищата и престрелките, като че ли главният актьор си играе през повечето време без дубльор. Има бая кръв, има стрелба с пушка в глава от 30 сантима.

Сезоните на Банши са 4. Действието се развива в малкия американски град, където животът е спрял. Идва пришълец и преобръща всичко. Той е бил в затвора в последните 15 години, сега е тук да види тогавашната си приятелка. Тя обаче има деца и мъж. А това не стига като трудност, ами и пичът участва в престрелка в местен бар, убиват полицай, умират и двама пикочи, така че това отключва действието натам. Една открадната самоличност е в основата на всичко.

Нарочно ти го пишем объркано, за да не ти разкриваме за кво става въпрос.

Просто седни и го гледай, ако търсиш нещо готинко.

Banshee. Субтитри има, бира да има само.

Наздраве!

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Ксения свали всичко от себе си (ВИДЕО)

Not Safe For Work
Click to view this post

Риана пусна топ мъжко бельо за Свети Валентин