in ,

Джордж Клуни и Брад Пит се отказват от пари, за да може филм да излезе на екран

Следват няколко реда PR за двама много големи, брато. Но не защото са направили следващия реверанс, за който ще разкажем. И все пак Джордж Клуни и Брад Пит са приели по-ниски хонорари, за да може новият им филм да излезе и на голям екран, съобщи Контактмюзик, цитирани от БТА, а сега и от нас.

Двете аса на Холивуд, работили заедно през годините в множество успешни проекти като “Бандата на Оушън” и “Изгори след прочитане”, се снимат в трилър, все още без заглавие, под режисурата на Джон Уотс (“Спайдърмен: Няма път към дома”).

В интервю за “Дедлайн” носителят на “Оскар” Клуни каза, че с Пит получили предложения за високи хонорари за участието си в продукцията. Той подчерта увереността си, че филмите могат да “живеят едновременно” и на голям екран, и на стрийминг платформите.

“Ние казахме, че бихме искали да вземем по-малки хонорари, ако така ще гарантираме, че ще има и прожекции в кината и ни отвърнаха, че това е страхотно”, посочи Клуни.

“Има много филми, които все още е забавно да се гледат на голям екран. Например комедията, която правим с Джулия Робъртс сега, е хубаво да се гледа в салон, пълен с хора”, казва още актьорът.

Ние също сме готови да се откажем от част от хонорара си, ако някой реши да ни покани да се снимаме в Холивуд. Въпросът е, че нема кой да се навие на такава лудост. Иначе ние сме си симпатични…колкото Стийв Бушеми и Иги Поп.

Виж още, брато: Клуни подари на 14 приятели по 1 млн. долара

Кефи ли те?

Спортът по телевизията в събота, футбол – йок!

Смешни мемета като за края на седмицата