in ,

Университетът в Оксфорд търси доброволци, които да се заразят с COVID-19

Отворен ли си за нови предизвикателства в тоя сив живот, брато? Няма да се изкарват пари, но ще си допълниш CV-то и после потенциално може да те наемат на по-перспективна работа. За целта първо трябва да отскочиш до университета в Оксфорд. Там набират доброволци, които умишлено да се заразят с COVID-19 в името на науката. Как звучи само, а? С едно такова обяснение после, лесно ще спечелиш работодателя, няма да има нужда да описваш останалите ти силни качества, ако имаш такива.

Британски учени са решили, че трябва да поемат нещата в свои ръце, след като са получили “зелена светлина” за експеримента. Те се надяват резултатите от него да помогнат за разработването на по-добри и ефикасни ваксини, ако изобщо е възможно. То на тия какво им е?

Важно условие, ако решиш да се пуснеш, е, че всички доброволци трябва или да се преболедували преди това, или да са ваксинирани, до това количество от вируса от оригиналния вариант, за да определят нивото на антитела или имунните Т-клетки, необходими за предотвратяване на инфекция. Нищо не ни говори, признаваме Резултатите щели да помогнат за създаването на бъдеща ваксина много по-бързо и по-ефективно, се казва в разпространеното съобщение.

Кефи ли те?

BratoTV: Топ 5 съвета към пилИнцата от Монако

Този май мощен бургер ще изплющи големия екран (ТРЕЙЛЪР)