in ,

Национал на Египет прати двойник на изпит в университет

Футболистите са хитри лисици, брато. Научили са се да минават метър. Е, не винаги им се получава. Това не важи само за у нас, но и по света. В Египет местният национал Мостафа Мохамед бе хванат в крачка, но не с мадама. Понастоящем той участва в турнира за Купата на африканските нации. Това не му попречи да прати двойник, за да му вземе университетски изпит, докато той рита топчето в Камерун, съобщи “Мундо Депортиво”, който ние си четем.

Той обаче бе разкрит от негов фен, работник в университетския институт в Кайро, където учи Мохамед. Човекът разбрал, че студентът, който се явил на изпита, не е 24-годишният футболист на “Галатасарай”. Логично мъжът, който се е представил за национала на Египет, бе арестуван. Двойникът обяснил, че е присъствал, за да „помогне“ на приятел. Вече е започнало разследване по случая, за да се установи дали услугата е била платена. Ако се окаже, че е така, самият играч също ще бъде привикан.

След ареста имитаторът, чиято самоличност не е разкрита, признал, че е правил и други тестове на египетския футболист. “Вече издържах три изпита”. Към момента Мостафа Мохамед не е коментирал въпроса.

Кефи ли те?

Netflix показа първия тийзър на филма за Пинокио (ВИДЕО)

Слави пусна нова версия на “Ела, Ела” (ВИДЕО)