in ,

Защитник направи мача на живота си като вратар (ВИДЕО)

Една малка държава като Коморските о-ви има своя нов герой. Цял свят говори за национала Шакер Алхадур. Левият бек направи фантастичен мач срещу Камерун на 1/8-финалите в турнира за Купата на Африканските нации. С тази подробност, че 90 минути бе под рамката. На екипа му с лейкопласт пък бе променен номерът му, тъй като останалите вратари бяха болни от COVID-19. Е, родината му загуби с 1:2, но не това бе най-важното. Алхадур получи поздравления както от своите, така и от стража на съперника Андре Онана. А по-късно световните медии заляха с комплименти непознатия доскоро играч.

“Знаехме, че ще е трудно – обяви героят. – Не съм си и представял, че може да възникне подобна ситуация, но ето, че се случи. Напускаме турнира с високо вдигната глава. Можем само да се гордеем от постигнатото”, коментира Алхадур.

А в туитър новият вратар получи както похвали, така и с насмешка бяха показани снимки, на които крие ръцете си зад тялото при удар на камерунците. Прави го по навик, защото в кариерата си традиционно е защитник…

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Деми Роуз провокира с прозрачна рокля и без бельо (СНИМЧИЦИ)

Not Safe For Work
Click to view this post

Eдна година без Памела Андерсън в социалните мрежи