in ,

Анкетата на Брато: Мъжете искат да са здрави като руски автомобил през 2022 г. и да имат повече коса

Мъжете искат да са здрави като руски автомобил през 2022 г. и да имат повече коса. Това показват резултатите от последната ни анкета, брато. Тя е по-изтрещела от джудже на гъби, така че прочети кви са резултатите!

Топ отговор е тва, че искаме здраве. Нормално. От толкова вируси и болести намаляхме драстично. Всеки трети, че даже и повече, има точно тва желание – да е на собствен ход, дори да не може.

14% от анкетираните посочват, че искат да имат пари да купят Студентски град и да го запалят. Така е, там любовта е над всичко, а болката се свързва с любовта, както ти с мобилен оператор – нема късане, братче.

Оказва се обаче, че некои хора мислят и за по-добрата си версия. Заради нас са открили Derma-Act и оттук насетне желаят през годината да имат повече коса, да нямат грозни татуси и да са на топ ниво за Цецките. Ако и ти искаш, отваряш офертите и запазваш час за процедура. Махането на татуси там е най-професионалната и адекватна работа, която имахме възможност да видим с очи!

Най-малко хора споделят в анкетата, че искат през 2022 г. да свърши светът, щото те не могат. Други 5% ни наричат пръчове грозни и умни, щото им даваме сила ежедневно.

Неколко човека пък искат да четат новата книга на Брато.бг. Най-вероятно, ама нема да издавате, ще имат баш те тая възможност скоро.

Кефи ли те?

Кола блъсна репортерка в ефир, тя стана и продължи да живото включване(ВИДЕО)

Дневна доза петъчни мемета