in ,

3,36 млн. долара за страница от комикс на “Спайдърмен”! Малко е!

Живеем в свят на излишък, брато. Има от всичко и по много. Същото важи и за парите. Е, ние не разполагаме с такива ресурси, но това го знаеш добре. Въпросът е, че докато броим дните до заплата, някои там е платил току-що едни 3,36 милиона долара на търг, за да се сдобие със страница от комикс на Спайдърмен от 1984 г. Въпросният откъс е оригиналното произведение на Майк Зийк и за първи път показва Спайдърмен в черно.

„Колекционерите се впускат в носталгията си, така че вместо да купуват съвременно произведение на изкуството, знаете, това е това“, каза Джо Мадалена, вицепрезидент на Heritage Auctions, която продаде комикса Spider-Man.

Описвайки парчето Spider-Man като „уникално“, той каза: „Това беше един от онези моменти в историята на славата на Spider-Man, който разказа толкова важна част от тази история, че този герой по-късно ще се превърне в Venom. Това е наистина невероятно. “

Последното издание на филма, Spider-Man: No Way Home, взе повече от 1,5 милиарда долара (1,01 милиарда британски лири) в световен мащаб в боксофиса за четирите седмици след излизането му и сега се нарежда като осмият най-голям филм в световната история на киното.

Кефи ли те?

Дел Торо събра Брадли Купър и Кейт Бланшет в “Улицата на кошмарите”

ВИДЕО: Избягвай тези 7 храни, които могат да те убият, брато