in ,

Днес играят “Барселона” и “Реал” (Мадрид)

От преяждане и препиване по празниците, брато, съвсем изгбухме представа за календара. Оказа се, че днес е 12 януари и има голям мач. Един срещу друг се изправят “Барселона” и “Реал” (Мадрид). Ел Класико няма да се играе нито на “Камп Ноу”, нито на “Сантяго Бернабеу”. Арена на сблъсъка е Рияд, Саудитска Арабия. Двубоят е 1/2-финал за Суперкупата на Испания, а както знаеш от 4 години насам финалистите са 4. “Барса” и “Реал” се изпарвят от 20.30 часа българско време и ще можеш да ги гледаш по btv action.

Вторият полуфинал за Суперкупата на Испания е между “Атлетико” (Мадрид) и “Атлетик” Билбао. Той е в четвъртък и също ще бъде излъчен на живо по bTV Action от 20:30. Финалът е на 16 януари (неделя).

Това ще бъде първи двубой на Шави като треньор срещу големия съперник. В кариерата си на футболист той има положителен баланс –  17 победи, 12 равенства и 13 поражения

Първият мач в Ла Лига този сезон  бе спечелен “белия балет” в Каталуния с 2:1, а това спомогна за уволнението на Роналд Куман. На свой ред Карло Анчелоти се цели в четвърти трофей от такъв характер. Досега той е печелил този турнир в Италия, Германия и Англия съответно с “Милан”, “Байерн” и “Челси”.

Кефи ли те?

Три чисто нови BG Rap парчета от 2022 година (ВИДЕО)

Уволниха полицаи, преследвали герои в Pokemon Go, а не обирджии