in ,

Фен пътува от САЩ за отложен мач на “Арсенал”, получи ВИП покана за дерби

Футболът е велика игра, брато. Много повече от спорт. Доказа го поредната новина, идваща от Острова. Именно за там се бе запътил фен на “Арсенал”, пътуващ от Щатите, за да гледа на живо домакинството на “Уулвърхямптън”. Уви, от самолета научи, че мачът е отложен заради бум на заболели в състава на “вълците”.

Новината видимо разочарова Джак Робинсън, който веднъж вече бе останал с празни ръце, след като турнето на “Арсенал” в САЩ през лятото пропадна. А пътуването сега бе като част от празнуването на 10-годишнина от брака със съпругата си. Негова публикация в туитър достигна до Гранит Джака, халф на “Арсенал”, който реше, че историята е твърде разочароваща, за да не се сдобие с Хепи Енд. Швейцарският национал намери начин да направи щастлив американеца.

“Здравей, Джак. Видях твоя туит, че ти и съпругата ти пътувате от Америка за нашето домакинство с “Уулвс” – написал Джака през инстаграм на своя почитател. – Напълно разбирам разочарованието ти, след като си чакал толкова дълго време да ни гледаш на живо. Ако си още в Лондон на 1 януари, когато е “Арсенал” – “Манчестър Сити”, ще се радвам да бъдеш мой гост. Ще ти допадне ли това?”

Кефи ли те?

Най-яките голове през 2021 година (ВИДЕО)

Всеки пасажер има мотив. Всеки заподозрян крие тайна (ТРЕЙЛЪР)