in ,

ВИП писма на родните звезди до Дядо Коледа

И тази година успяхме да се сдобием със част от писмата, изпратени до Дядо Коледа, брато. Те са все на част от родните ВИП персони. Сигурни сме, че ти е любопитно кой какво си е поръчал на Добрия старец. Тук сме, за да ти ги разкрием. Не че сме клюкари, ама не е и като да не сме…

Влади Финанси

Дядо Коледа, пиша ти в последния момент, но е спешно. Можеш ли да минеш да ме вземеш с шейната и да ме метнеш до Сърбия? Друго не искам. Само да прескоча границата, че нещо последният път не стана. Ще те чакам да пишеш, че и без това ми е напечено. С обич, Влади!

Андре Тенджерата

Санта, как си? Ще носиш ли пак от онова вино от Лапландия? Предният път малко предобрихме с теб. Уж дойде да оставяш подаръците, а как се насвяткахме. Тоя Рудолф е голяма скица, още ли ми е сърдит, че му дадох рецепта за еленско. Беше пиянски майтап. Не беше с лошо. Виж, тая година ще ми трябват нови гуми за пикап. 4 броя, за всеки случай дай и една пила, че не се знае 2022 къде ще съм. Аре, сложил съм трапезата, взел съм и една много добра ракийка. Не закъснявай и не минавай по Цариградско! После ще ти разправям.

Божката Мачаджията

Е, нашият, как е? Предната година нали се бяхме разбрали да взема “Златната топка”? Кое не разбра? Тя си е заслужена, не е като да е баш подарък. Играх силно във “Фамаликао”, което се римува с любимото ти какао. Няма да се разберем така. Сега искам трансфер в “Ливърпул”, да се гордеят българите, че все недоволни. Донеси ми и една ножица, мерси.

Нина

Санта, как си? Разбрах, че няма да ми пращаш нищо тази година. Аз и не искам. Пиша ти само, за да ти разкажа, че с Боби бяхме на ВИП-а на Формула 1. Завиждай. Знаеш ли колко е лъскаво там? Топ гъзарийка. Само скъпи коли, а не някакви пробити шейни като твоята. Защо ми завиждаш и ти, и твоите елени? И си купи мантия на Филип Плейн, тая сегашната ти е дъното. Честно!

Роско

Хех, г-н Коледа, как сте? Много ми е приятно, отдавна не съм ви писал. Помните ли ме, аз съм Роско? Как сте? Сигурен съм, че сте добре, вие сте Дядо Коледа. Винаги съм вярвал във вас, знам, че съществувате. Не ви пишех известно време, че жената не даваше, бил съм голям вече, но това са глупости. Как голям? Как не съществувате? Може ли да Ви помоля, ако е удобно, ако не ви притеснявам и не затруднявам, за Коледа да получа нова кола. Нямаше да Ви моля за нещо подобно, но старата я откраднаха. Не се сърдя на крадците, тежки времена са, гладни. Тази криза е безпощадна. Случва се, нека и те имат подарък за Коледа. Нямам претенции за марката, нека е по Ваш вкус. Благодаря.

Гибо Бейби

Дядо Коледааааа, здравеееей! Целувам те по пъпчето и искам да ми донесеш мозък!

Бойчето Борисков

Добре, три папи са ме галили по главата, но искам и ти да ме погалиш, батко. Вече не съм номеро уно, вече съм просто един възпален чуек, рийш ли, дето прай пресконференции, които пък никой не ебава да гледа. Искам само тази година да не излизам от къщата в Банкя към некой зандан, щото тва би било кофти. Не съм вече сигурен в нищо, единствено ти пиша с тая молба.

Киро Шефа

Тази година, Дядо Коледа, пиша, за да можем да ваксинираме, ако не цяла България, то поне всички българи. 75 лева точно даваме на пенсионерите, не 80, защото са много, не 70, защото са малко, на по-късен етап моят човек Асенсио Василев ще ги таксува, така че пак ще дойдат при нас в държавата. Държавата може много повече, пари да има само. И ваксини. Ваксини ще има за всички от сърце. За Новата година да си спретнем не хорце, а масова ваксинация.

Редакторите на Брато.бг

Дядо Коледа, тази година бихме искали да издадем втора книга. Първата пожъна успех и хората пожелаха втора, така че немаме никво право да ги оставяме просто ей така. Книгата също да е хумористична, даже ако може да излезе в близките месеци. Ше стане, нали, сър? Знаем, че ше стане.

Кефи ли те?

Днес е големият ден – ето къде ще дават “Сам вкъщи”

Най-яките голове през 2021 година (ВИДЕО)