in , ,

Идеите на Брато: Подаръци за Коледа в последния момент

Коледа е, време за нова надежда, ново начало, нов подход, нова любов, нови подаръци. Ако си обещал пред себе си да бъдеш по-добър, то последното – тва с подаръците – требва да го изпълниш. Ясно ти е, че пак ще го играеш Дядо Коледа за близките ти. В началото ти беше гадно, после събра смелост да протестираш, но ето, че поредна година вече не гъкваш, щото и твоята ти е представила философията си, че тарикат мъж не писка. Сети ли се? Нема се оплакваш.

И така, от бачкане не си имал време да се сетиш за некъв подарък, така е, ти си бачкатор, под ноктите има черно, по врата ти има за обиране, а в портмонето има за трошене. Такива дни са, че се очаква да зарадваш Цецка, а и защо не твоите близки?

Имаме перфкетните идеи за подаръци.

На първо място искаме, и тва го казваме съвсем сериозно, да зарадваш майка си, брато. Тази жена те е отгледала, изтърпяла и по всяка вероятност ще ти помогне за сметката на Топлофикация през месец януари и февруари. Ти си силен през декември, защото си на село при нея. Кво да й вземеш? Дреха – скучно е, очаквано. Храна? Баща ти ще я изяде. Пиене? Пак той, ненаситен е тоз чиляк. Съвсем от сърце – подари на жената професионален масаж. Да, при жена, за да не те набие татко ти. Не е изтъркано да се почувстваш човек. Не е изтъркано да я заведеш и на театър, когато дойде в столицата. Бъди добър, обърни внимание на близките.

Не, всъщност забрави за масажа. Твърде сексуално е.

За майка ти предлагаме ето тази супер яка процедура за подмладяване на кожата на лицето -> ЦЪКАЙ СМЕЛО!

Ся ше питаш що мислим за майка ти? Не мислим. Мислим за уважението ти към нея. Няма жена, която да не се изкефи на процедура в Derma-Act. Разгледай ги тук и прецени кое е удачно за родителското тяло от женски род.

За татко ти се сети кво е хобито му. Подари му нещо, свързано с него. Ако ходи на риболов – нови такъми. Ако се вълнува от коли – фен артикули.

За твоята Цецка. Обели ни се вече езикът да ти казваме кое е топ подарък.

Стъпка 1: Сещаш се колко я обичаш.
Стъпка 2: Цъкаш тук.
Стъпка 3: Избираш подходяща процедура.

Кво предлагаме ние и мислим, че е удачно? Да й дадеш линка с процедурите и тя да си избере. Има за целулит, има пилинг, има филинг, ботокс, мотокс, тия пичове правят абсолютно всичко. От пиле мляко имат. Ходили сме там за обезкосмяване преди едно важно море, даже един авер си направи премахване на грозен татус. Беше си нарисувал женски джуки около зърното. Безумна история, не ни питай.

Кефи ли те?

Реми Гилар се направи на Дядо Коледа в пореден гениален пранк

Днес е големият ден – ето къде ще дават “Сам вкъщи”